Hirdetés
Hirdetés

Az Auchan óriási dobása: milliárdokból építenek egy monstrumot Magyarországon

2018. február 09., 09:03

Az új, 87 200 négyzetméteres logisztikai központ a valaha épített legnagyobb ilyen jellegű létesítmény lesz Magyarországon.

Magyarország eddigi legnagyobb logisztikai központját építi a Goodman az Auchan számára az Üllő Airport Logisztikai Központban. A 87 200 négyzetméteres, zöldmezős komplexum egyaránt szerepet játszik majd az Auchan meglévő és tervezett új áruházainak élelmiszer- és nem élelmiszer-logisztikájában, valamint a cég országos online kereskedelmi tevékenységének támogatásában.

A létesítmény egyes részeiben külön-külön szabályozható hőmérséklet garantálja a legmegfelelőbb tárolási feltételeket valamennyi árucikk számára, legyen szó friss vagy fagyasztott élelmiszerről, textil-, vagy háztartási termékekről. Az új épületek automatizált csomagoló- és szállítórendszerek befogadására is alkalmasak.

Hirdetés

Dominique Ducoux, az Auchan Retail Magyarország vezérigazgatója a raktarkereso.info beszámolója szerint elmondta: a több milliárd forintos beruházás környékbeliek százainak ad munkát.

Indulhat az erőteljes terjeszkedés

Az Auchan 2017 őszén azt közölte: tizenhét milliárd forint értékű beruházást tervez 2018-ban Magyarországon, az elkövetkező években 30 szupermarketet nyitnak, és erőteljes terjeszkedésre készülnek.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Meghökkentő luxus - hogy lehet egy fagyikehelyért egy lakás árát adni?

Meghökkentő luxus - hogy lehet egy fagyikehelyért egy lakás árát adni?

Néhány különös embertől eltekintve nagyon kevesen vannak azok, akik nem szeretik a desszerteket. Ha édesszájú vagy, és szeretsz azon szörnyülködni, hogy a szemtelenül gazdagok mire szórják el a pénzt, ezt a cikket neked találták ki, összeszedtük a világ hat leggazdagabb desszertjét.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Ön elégedett az idei nyugdíjemelés mértékével? (3%)