Hirdetés
Hirdetés

Kapaszkodj meg: újabb futball-pálya épül az országban

2017. december 12., 17:58

Lassan eléri az egy főre eső stadionok száma az elméleti maximumot, de a gépezet nem állhat meg: ha a soccer-terv már kész, forduljunk a football felé!

Székesfehérváron rendezik meg 2020-ban az amerikaifutball egyetemi világbajnokságát, és addig az ország első szabványos műfüves amerikaifutball-pályája is megépülhet - jelentette be kedden a város polgármestere.

Cser-Palkovics András elmondta: a vb mérkőzései a hazai legmagasabb osztályba, a HFL-be idén feljutó Fehérvár Enthroners otthonában, a First Fielden (az egykori MÁV-pályán) lesznek, amely az ország egyetlen szabvány méretű, füves amerikaifutball-pályája. A mostani bejelentés szerint emellett a füves pálya mellett épül meg a szabványos műfüves amerikaifutball-pálya. Ezen kívül a First Field számos kiszolgáló létesítménnyel gazdagodik, több felújítást is végrehajtanak, így egy európai szinten egyedülálló amerikaifutball-központ jöhet létre.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

6 éve nem láttunk hasonlót – a válságnak már se híre, se hamva

6 éve nem láttunk hasonlót – a válságnak már se híre, se hamva

3987 cégalapítás került közzétételre az építőiparban, ami 28 százalékkal magasabb a 2016-os értéknél, és az elmúlt 6 év legmagasabb értéke. A tömeges cégalapítás mellé egész évben felfelé ívelő termelési adatok társultak, tehát nem túlzás azt állítani, hogy igen erős éve volt az építőiparnak 2017-ben.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Ön elégedett az idei nyugdíjemelés mértékével? (3%)