Hirdetés

Ritkán látni ilyet: nagy változás egy budapesti ügyvédi irodánál

2018. január 11., 14:12

A Bird&Bird nemzetközi ügyvédi iroda két partnerrel, három vezető ügyvéddel és 15 jogásszal erősíti budapesti csapatát.

David Dederick és Siegler Konrád partnerek vezetésével a Weil, Gotshal & Manges jelenlegi budapesti csapata csatlakozik a Bird & Bird magyarországi irodájához. A Weil, Gotshal & Manges 2018. február 1-jével így megszünteti budapesti irodájának tevékenységét, és a Bird & Bird-del együttműködve működik tovább Magyarországon.

David Dederick több mint 25 éve dolgozik ügyvédként Közép-Kelet-Európában, és elsősorban határokon átívelő fúziós és akvizíciós (M&A) tranzakciókkal, valamint magántőke- és ingatlanügyekkel foglalkozik.

Hirdetés
David Dederick
David Dederick

Siegler Konrád szintén több mint 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, főként a bank- és pénzügyek, a tőkepiaci tranzakciók, az M&A ügyletek, a privatizáció, a fizetésképtelenségi ügyek, valamint az általános társasági és kereskedelmi jog területén.

Konrad Siegler
Konrad Siegler

A Bird & Bird vezető ügyvédjéhez, Halász Bálinthoz, három további, a piacon elismert vezető ügyvéd is csatlakozik: Szabó Pál, Mátrai Ferenc (mindketten társasági ügyletek) és Nanyista László (vitarendezés). A 15 újonnan csatlakozó további jogásszal (tíz ügyvéd és öt ügyvédjelölt) együtt a Bird & Bird csapatában 29 jogász dolgozik majd. Így, ez az egyik legjelentősebb csapatbővítés a nemzetközi ügyvédi irodák magyarországi történetében.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Vágyálom marad? Itt van, milyen otthonról álmodnak a magyarok

Vágyálom marad? Itt van, milyen otthonról álmodnak a magyarok

Egy friss felmérés szerint a magyarok alig több mint 6 százaléka elégedett maradéktalanul lakáskörülményeivel. A válaszadók jelentős részének határozott elképzelése van arról, hogy milyen ingatlanban szeretne élni, ám legtöbbször az anyagi lehetőségek szabnak gátat az álmaik megvalósításának. A magyarok azonban egyre tudatosabbak, hajlandók félretenni későbbi lakáscéljaik eléréséhez.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés

Videók

Hirdetés

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX41516.41+1.25%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Ön elégedett az idei nyugdíjemelés mértékével? (3%)