Hirdetés

Ügyvédi irodához igazolt egy korábbi nagykövetünk

2017. szeptember 06., 09:49

Csuday Balázs a Dentons ügyvédi irodánál foglalkozik majd szabályozási ügyekkel.

Csuday Balázs
Csuday Balázs

A Dentons ügyvédi iroda a senior counsel pozíciót betöltő Csuday Balázs, Magyarország korábbi rendkívüli és meghatalmazott nagykövetének csatlakozásával erősíti csapatát Magyarországon. Csuday a Dentons budapesti irodájának szabályozási ügyekkel foglalkozó munkacsoportjához csatlakozott.

A társaság közleménye szerint Csuday Balázs kiemelkedő tapasztalatokkal rendelkezik a magyar kormányzat, magyar és multinacionális vállalatok, valamint az Európai Unió részére számos nemzetközi szinten végzett tanácsadás és képviselet terén. A Dentonshoz történő csatlakozását megelőzően a PwC budapesti irodájának kormányzati és közkapcsolati igazgatójaként dolgozott. Ezt megelőzően a magyar Külügyminisztériumban dolgozott, ahol rendkívüli és meghatalmazott nagyköveti pozíciót töltött be Magyarország az ENSZ és más bécsi nemzetközi szervezetek melletti Állandó Képviseleténél. Továbbá nagykövetként feladatát képezte Magyarország Ecuadori Nagykövetségének Quitóban történő megnyitásának előkészítése.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Megint háborúba küldenék Amerikát, de a katonák nem felejtenek

Megint háborúba küldenék Amerikát, de a katonák nem felejtenek

15 évvel az amerikai neokonzervatívok beavatkozása után Irak egy bukott állam, miközben Irán regionális középhatalommá emelkedett föl. Az amerikai külügyminisztérium most Európában próbálja aláásni az iráni atomalkut. De a Pentagon napjainkra már komoly ellenszenvvel viseltetik a neokonzervatívok rezsimváltó projektjei irányába.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés

Videók

Hirdetés

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX0.000%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Ön elégedett az idei nyugdíjemelés mértékével? (3%)