Hirdetés
Hirdetés

Új járgányra nyergeltek a cigicsempészek – a kutyákat ez sem verte át

2017. október 02., 09:33

Vonattal próbáltak 11 ezer doboz cigarettát csempészni az országba, a pályaudvarig jutottak.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal közleménye szerint egészen Budapestig, a Nyugati pályaudvarig jutottak a trükkös cigicsempészek, akik egy nemzetközi gyorsvonat hálófülkéjében kíséreltek meg 11 ezer doboz adózatlan cigarettát hozni Magyarországra. A NAV őrei kutyákkal vizsgálták át a vonatot, akik azonnal jeleztek: a cigarettákat 10 nagy utazótáskában, a hálófülkék ágyneműje alá rejtve találták, ezt közölte a NAV a Privátbankár.hu-val.

Hirdetés

Az ellenőrzést a Kijevből érkező Latorca IC vonaton végezték, a táskákban ukrán zárjegyes, illetve zárjegy nélküli, Rothmans Royals és Compliment Blue márkájú cigarettát találtak.

A vagonban egyedül tartózkodó kalauz azt állította, hogy nincs köze a dohánytermékekhez, azokat az utasok hagyták a vagonban. Az áruk értéke meghaladja a 11 millió forintot, a NAV ismeretlen tettes ellen, költségvetési csalás miatt tett feljelentést.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Hatalmas fa és családlátogatás - hogy karácsonyoznak a magyarok?

Hatalmas fa és családlátogatás - hogy karácsonyoznak a magyarok?

Magyarországon a legtöbb ember nagy karácsonyfát választ, amit aztán a nappaliban állít fel. A Szenteste túlnyomórészt szűk családi körben telik, jóllehet, a megkérdezettek csaknem 4%-a egyedül ünnepel – derül ki az Otthontérkép.hu legfrissebb, kérdőíves kutatáson alapuló összefoglalójából.

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX38657.37+0.11%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Idén is 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványt kapnak karácsonyra a nyugdíjasok a kormánytól. Ön szerint kiknek járna még az utalvány?