3p
A Privátbankár.hu Híradó különkiadása - helyszíni tudósítás a a Privátbankár.hu Klasszis 2015 díjátadó gálájáról - Nézze meg itt >>

Március 5-én ünnepélyes gála keretében osztották ki a Privátbankár.hu Klasszis 2015 díjakat. A hazai alappiac minden lényegesebb területét lefedve díjazták az alapkezelői szakma legjobb teljesítményeit: összesen 25 kategóriában versenyeztek az alapkezelők és portfóliómenedzserek.

Az „év legígéretesebb alapjai” kategóriában objektív mutatók - mint a hozam és a kockázatot jelző hozamszórás - alapján a 2014-es évben legjobban teljesítő alapokat értékelték a legfontosabb kategóriákban. A legtöbb alapot azonban több éves időtávra ajánlják a befektetőknek, az „év legjobb alapjainak” díjcsoportja ezért három évre tekint vissza az időben szintén hozam- és szórásmutatók figyelembe vételével.

A Privátbankár.hu Híradó különkiadása a helyszínről tudósít, az alapkezelői szakma szakemberei értékelenek.

Az év portfóliómenedzsere a szakma és a közönség szavazatai alapján Móricz Dániel lett - a Concorde Alapkezelő szakemberét meg kérdeztük, jön-e végre felfutás a magyar részvényeknél a több éves stagnálás után?

Az „Év Alapkezelője” díjat az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő nyerte el. További három kategóriában is díjazták az Aegon csapatát - Kadocsa Péter vezérigazgató értékelt.

A Budapesti Értéktőzsde egy különdíjat ajánlott fel az Év Legjobb Hazai Részvénybefektető Alapjának.

Az OTP Alapkezelő nagyon jó évet zárt, erről tanúskodik az 5 elnyert Klasszis díj is. A Dorsum Zrt. különdíját Boér Levente nyerte - az OTP Alapkezelő fiatal szakembere lett Az Év Feltörekvő Portfóliómenedzsere. A gálán Gáti László értékesítési igazgatót kérdeztük.

Az Év Legjobb Rövid Lejáratú Kötvény Alapja a Raiffeisen 2016 Kötvény alap lett - Váradi Zoltán vezérigazgató-helyettest arról kérdeztük, a jelenlegi alacsony kamatkörnyezetben milyen befektetésekkel érhetnek el hozamot a befektetők.

Az Erste Alapkezelő három Klasszis-díjat is besöpört kötvényalapjaival - Dr. Mesterházy György vezérigazgató szerint van még erő a kötvénypiacban.

Több dobogós helyezés mellett Az Év Legígéretesebb Rövid Lejáratú Kötvény Alapja díjat is elnyerte a Budapest Alapkezelő. Konkoly Miklós vezérigazgató az idei évre a dinamikusan kezelt vegyes alapokat ajánlja a befektetők figyelmébe.

A Privátbankár.hu Klasszis díj egyfajta megkülönböztető jelzés, amely segíthet a befektetőknek kiválasztani a rendkívül széles befektetésialap-palettáról a legkiválóbb termékeket.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Makro / Külgazdaság Jön az uniós pénz, több mint 155 milliárdra pályázhatnak a hazai kis cégek
Privátbankár.hu | 2024. március 28. 16:46
Megjelent és április végétől rendelkezésre áll a hazai mikro- és kkv-k részére az európai uniós forrású KKV Technológia Plusz Hitelprogram, amely nulla százalékos kamat mellett kínál kedvező finanszírozást új fejlesztésekre és értéknövelő beruházásokra – közölte a Magyar Fejlesztési Bank (MFB).
Makro / Külgazdaság Lenyűgöző videó került elő Varga Judit, Rogán Antal és Gulyás Gergely közös múltjából
Privátbankár.hu | 2024. március 28. 12:48
Magyar Péter vádjainak fényében a szereplők minden egyes arcrándulása egészen új értelmezést nyer.
Makro / Külgazdaság Valamit már mondott az ügyészségnek Varga Judit - kihallgatták a hangfelvétel ügyében
Privátbankár.hu | 2024. március 28. 10:56
Elárulta az ügyészség, hogy berendelték a volt igazságügyminisztert a Magyar Péter vádjai kapcsán indult eljárás során.
Makro / Külgazdaság Hszi Csin-ping nem hagyja magát
Privátbankár.hu | 2024. március 28. 09:06
És a kínai fejlődést sem engedi megállítani. Erről is beszélt a kínai vezető a holland miniszterelnökkel történt találkozója után.
Makro / Külgazdaság Végre egy jó hírt is kapott Orbán Viktor, itt vannak a friss adatok
Privátbankár.hu | 2024. március 28. 08:30
A bruttó átlagbér már 600 ezer forint felett jár, 14,6 százalékos növekedéssel.
Makro / Külgazdaság Kitalálja, milyen nevek nem hangzottak el Varga Judit közel kétórás interjújában?
Privátbankár.hu | 2024. március 28. 07:16
Sokat beszélt, de a lényegről kevesett mondott a volt miniszter.
Makro / Külgazdaság Orbán Viktor váratlanul felhívta Szijjártó Pétert, miközben interjút készítettünk a külügyminiszterrel
Csabai Károly - Wéber Balázs | 2024. március 27. 16:22
Nagyinterjút adott a Privátbankárnak a külgazdasági és külügyminiszter.
Makro / Külgazdaság Ilyet is ritkán látni a benzinkutakon!
Privátbankár.hu | 2024. március 27. 15:50
Az egyik drágul, a másik olcsóbb lesz.
Makro / Külgazdaság Hasít a svéd H&M ruházati cégóriás
Privátbankár.hu | 2024. március 27. 15:20
Megugrott a svéd Hennes & Mauritz AB (H&M), a világ második legnagyobb divatáru-kiskereskedelmi láncának profitja a február végével záródott negyedévben.
Makro / Külgazdaság Ez történne, ha nálunk is euró lenne
Privátbankár.hu | 2024. március 27. 13:27
Márciusban javult, három havi csúcsot ért el a gazdasági hangulatindex mind az EU-ban, mind az euróövezetben, a foglalkoztatási kilátások mutatószáma pedig magas szinten stabilan tartotta magát az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatósága (DG ECFIN) szerdai jelentése szerint.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG