Hirdetés
Hirdetés

Egy őrült randalírozott Berlinben

2017. december 25., 12:24
Cimkék
Berlin
, merénylet

A két legnagyobb párt székházánál követett el merényletet egy zavart férfi, a CDU székháznál tűzveszélyes anyagokat helyezett el, az SPD székházába belehajtott autójával.

A férfi vasárnap késő este helyezett el egy grillgyújtóval és más tűveszélyes anyaggal megrakott táskát a CDU székházánál. A portás észrevette és riasztotta a rendőrséget, a táskát lefoglalták.

A merénylő átvonult az SPD központjához, és autójával belehajtott az épületbe. Kocsija áttörte a bejárat üvegajtaját, megállt és kigyulladt, de a lángokat eloltotta az épület automatikus tűzvédelmi berendezése. Az autóban gázpalackokat és üzemanyagkannákat találtak.

Hirdetés

A merénylő fejsérülést szenvedett, őrizetbe vették és kórházba szállították, majd kihallgatták. Azt állította, hogy öngyilkos akart lenni. A jelek szerint inkább a két pártközpontot akarta felgyújtani, megrongálni, de mindezt szerencsére meglehetősen amatőr módon tette.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Megint háborúba küldenék Amerikát, de a katonák nem felejtenek

Megint háborúba küldenék Amerikát, de a katonák nem felejtenek

15 évvel az amerikai neokonzervatívok beavatkozása után Irak egy bukott állam, miközben Irán regionális középhatalommá emelkedett föl. Az amerikai külügyminisztérium most Európában próbálja aláásni az iráni atomalkut. De a Pentagon napjainkra már komoly ellenszenvvel viseltetik a neokonzervatívok rezsimváltó projektjei irányába.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön elégedett az idei nyugdíjemelés mértékével? (3%)