Hirdetés
Hirdetés

Ezért nem lesz új vezére az FBI-nak?

2017. május 15., 07:13
Cimkék
FBI
, Donald Trump

Nem lesz egyszerű ügy az új FBI igazgató kinevezése, szüksége lenne a demokrata támogatásra is Trumpéknak.

Forrás: Flickr/Dave Newman
Forrás: Flickr/Dave Newman

Chuck Schumer demokrata párti szenátor szerint a demokrata törvényhozók valószínűleg nem szavazzák meg a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) új igazgatójelöltjét addig, amíg nem neveznek ki külön ügyészt az Oroszország állítólagos beavatkozásáról folyó vizsgálat irányítására. Az amerikai külügyminiszter a két ország viszonyának javítását ígérte.

Az amerikai-orosz viszony rendkívül alacsony szintjét és a nagyfokú bizalomhiányt emelte ki Rex Tillerson külügyminiszter az NBC vitaműsorában. Tillerson szerint a hidegháború vége óta most a legrosszabb a két ország viszonya, s ennek javítása érdekében áll mind az amerikai népnek, mind az egész világnak.

Hirdetés

Trump elnök világossá tette, hogy fontosnak tartja az Oroszországhoz fűződő kapcsolatok újbóli beindítását - fogalmazott az amerikai diplomácia irányítója. A jövő igazolja majd, hogy ez sikerül-e vagy sem, mindenesetre sok és kemény munka kell hozzá. Rex Tillerson szerint az amerikai-orosz viszony újraindításához nem tiszta lappal állnak hozzá, hanem valamennyi fennálló problémát megvitatnak.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Félelmetes árak az ingatlanpiacon - hogy fog bárki lakást venni Budapesten?

Félelmetes árak az ingatlanpiacon - hogy fog bárki lakást venni Budapesten?

Az ujotthon.hu legfrissebb felmérése szerint Budapesten, a legtöbb új lakás, továbbra is a XI. és a XIII. kerületben épül Budapesten. Nem véletlenül, hiszen a legtöbb beruházás szintén e két kerületben található, a XIII-ban 95, míg a XI-ben 55 új társasház épül. Az ezekben még eladásra váró lakások száma 10 ezer, ami a teljes új építésű állomány 60,9 százaléka.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön elégedett az idei nyugdíjemelés mértékével? (3%)