Hirdetés
Hirdetés

Fogy a britek ideje – mikor indul May Brüsszelbe?

2017. november 24., 11:47

Ketyeg az óra a brit kilépés felett, tovább kéne lépni a tárgyalásokon.

Theresa May brit miniszterelnök december 4-én Brüsszelbe látogat, ahol megvizsgálják, hogy elegendő előrelépést tudtak-e elérni az Egyesült Királyság európai uniós kiválásának feltételeiről szóló tárgyalásokon - erősítette meg Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke.

Juncker  bízik benne, hogy még decemberben sikerül előrehaladást elérni a brit kilépés főbb kérdéseiben, hogy tovább lehessen lépni az egyeztetések második szakaszára.

Hirdetés

Theresa May a bizottság elnökével és Michel Barnier-vel, a testület Brexit-ügyi főtárgyalójával fog egyeztetni a belga fővárosban.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Vitatott alkalmazással állt elő a Facebook

Vitatott alkalmazással állt elő a Facebook

A gyerekek mostantól szülői felügyelettel használhatják a cég új chat-programját. A fiataloknak készült program éles kritikákat váltott ki, a Facebook azonban szakértőkkel egyeztetve próbálja garantálni a fiatalok biztonságát. Az utóbbi időben rengeteget tettek a szélsőséges tartalmak és a hamis hírek kiszűréséért, legújabb programjuk pedig az öngyilkosságot fontolgatóknak is segítségére lehet.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Idén is 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványt kapnak karácsonyra a nyugdíjasok a kormánytól. Ön szerint kiknek járna még az utalvány?