Hirdetés
Hirdetés

Itt van minden, amit a Soros-konzultációról tudni lehet

2017. szeptember 24., 12:25

Várhatóan hét kérdés lesz majd a témában.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára, Dömötör Csaba ismertette a részleteit a közelgő nemzeti konzultációnak, amiben a kormány – ismét néhány milliárd forintért – kikéri az emberek véleményét a ködös Soros-tervről. A tervek szerint a kérdőív hét kérdést tartalmaz majd, egyebek mellett érintik a terv által felvázolt egymillió bevándorló betelepítését és a határzárra vonatkozó javaslatot is.

Hirdetés

Akárcsak korábban Orbán Viktor, Dömötör Csaba is jelezte, hogy a 2015-ben megírt jelentés „megihlette” az európai döntéshozókat, akik most szankciók sorát dolgozzák ki azokra, akik nem akarnak megfelelni a Soros-tervnek. Hozzátette: a német kormányzati forrás szerint egy bevándorló havi 770 ezer forintnyi eurójába kerül a német adófizetőknek. Brüsszel ezeket az anyagi és egyéb terheket, kockázatokat akarja szétteríteni az országok között, tette hozzá. A kérdőíveket postai úton is el lehet küldeni, de az interneten is ki lehet tölteni.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Mekkora bajban vannak azok az autósok, akik kamerát szereltek a kocsiba?

Mekkora bajban vannak azok az autósok, akik kamerát szereltek a kocsiba?

Biztosan ezrek kapnak majd karácsonyra autóba szerelhető fedélzeti kamerát: a daschcamek egyre olcsóbbak, közben egyre jobb minőségű képet és szolgáltatásokat nyújtanak. Amellett, hogy az orosz közúti videók kifogyhatatlan humorforrást jelentenek az internet népének, a menetkövető kamerák használata már önmagában komoly jogi kérdéseket vet fel.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Idén is 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványt kapnak karácsonyra a nyugdíjasok a kormánytól. Ön szerint kiknek járna még az utalvány?