Hirdetés
Hirdetés

Késő bánat? Őket szívatja meg a legjobban a Brexit

2017. december 17., 09:58

Rájött a brit lakosság többsége, hogy rosszul döntöttek, épp csak visszaút nincs.

A The Independent cikke szerint a britek több mint fele, 51 százaléka ellenzi a kilépést az Európai Unióból, míg a támogatók aránya 41 százalékra tehető. A BMG Research közvélemény-kutató, amelyre a portál is hivatkozik, ugyanazt a kérdést tette fel a polgároknak, amelyet a brit EU-tagságról tavaly júniusban tartott népszavazáskor.

A lap hangsúlyozza, hogy a maradni akarók száma most a legmagasabb a Brexit-pártiakhoz képest a tavalyi referendum óta. A fennmaradó válaszadók hét százaléka azt mondta, hogy "nem tudja", egy százalékuk pedig elutasította a válaszadást. A brit EU-tagságról tavaly júniusban tartott népszavazáson a résztvevők szűk, 51,9 százalékos többsége voksolt a kilépésre, 48,1 százaléka pedig ellene.

Hirdetés
Mindeközben sikerrel lezárult a tárgyalások első köre, és már arról is döntött a testület, hogy elindulhat a kilépés második fázisa, erről korábban itt írtunk bővebben a Privátbankár.hu-n. >>>
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Mészáros a rendőrséggel üzletel, óriásit ugrott a BUX index

Mészáros a rendőrséggel üzletel, óriásit ugrott a BUX index

A részvénypiaci száguldás folytatódik, ma a dél-európai tőzsdék mentek nagyon, de az igazi nyertes a BUX index volt. Az OTP végre áttörte a falat és új rekordokat állított fel. Mészáros a rendőrséggel kötött milliárdos üzlettet, megint nagyot rúgtak a bitcoinba. A szaúdiak csak alig tudták felbeszélni az olaj árát.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön elégedett az idei nyugdíjemelés mértékével? (3%)