Hirdetés
Hirdetés

Kikérik maguknak Putyinék – nem is ijesztettek rá Trumpra?

2017. november 13., 14:00

Maga a Kreml kérte ki a CIA-nek, hogy az amerikai elnök félne az orosz államfőtől.

A Kreml szóvivője vetette el a CIA volt igazgatójának azt az állítását, hogy Donald Trump megrettent volna Vlagyimir Putyintól. Dmitrij Peszkov szerint ez „hamis feltételezés”, Putyin ugyanis nem ijesztett rá Trumpra.

Peszkov szólt a Putyin és a Trump által jóváhagyott, Szíriáról szóló danangi orosz-amerikai nyilatkozatról is, aminek kapcsán kijelentette: az nem tartalmaz technikai részleteket. A szóvivő azzal a - sajtóban megjelent - állítással kapcsolatban nyilatkozott így, amely szerint a dokumentum előírja Oroszország számára, hogy érje el az Irán-barát erők bizonyos határvonalak mögé való visszavonását Szíriában.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Vágyálom marad? Itt van, milyen otthonról álmodnak a magyarok

Vágyálom marad? Itt van, milyen otthonról álmodnak a magyarok

Egy friss felmérés szerint a magyarok alig több mint 6 százaléka elégedett maradéktalanul lakáskörülményeivel. A válaszadók jelentős részének határozott elképzelése van arról, hogy milyen ingatlanban szeretne élni, ám legtöbbször az anyagi lehetőségek szabnak gátat az álmaik megvalósításának. A magyarok azonban egyre tudatosabbak, hajlandók félretenni későbbi lakáscéljaik eléréséhez.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön elégedett az idei nyugdíjemelés mértékével? (3%)