Hirdetés
Hirdetés

Lángol egy raktár a nyolckerben

2017. december 07., 17:44

Kínai ruhák kaptak lángra.

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint egy kínai áruk tárolására használt raktárépület gyulladt ki, az épület több száz négyzetméteren ég. A tűz körülhatárolása már tart a Golgota út és a Bláthy Ottó utca sarkán található épületben, a tűzoltók két emelőkosárról is oltanak, tizennégy kocsi vonult a helyszínre.

A tájékoztatás szerint a tűzoltók kiérkezésekor már kicsaptak a lángok a tetőn. Az első információk szerint ruhaneműk kaptak lángra a raktárban. A környéken terjedő nagy füst miatt a katasztrófavédelmi mobil labor méréseket végzett, az értékek nem mutattak ki lakosságra veszélyes koncentrációt.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Mi a magyarok legfőbb versenyelőnye? – interjú

Mi a magyarok legfőbb versenyelőnye? – interjú

Sok vállalkozás szeretne tőkét a növekedéshez, de a szervezetüknek, működésüknek is meg kell ehhez felelnie, nem lehet kisvállalati struktúrával nagyvállalatot működtetni – derült ki a Qualysoft Holding és a CNC Rapid vállalkozásokkal készített interjúnkban. Kiderült az is, mit tartanak a magyarok legfőbb versenyelőnyének, és hogyan küzdenek meg a munkaerő-hiánnyal.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Idén is 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványt kapnak karácsonyra a nyugdíjasok a kormánytól. Ön szerint kiknek járna még az utalvány?