Hirdetés
Hirdetés

Lázár elárulta, hová utazik Orbán Viktor

2017. november 16., 14:23

El kell vinni a magyar álláspontot a svédeknek is.

A Kormányinfón Lázár János elárulta, hogy Orbán Viktor kétnapos látogatásra megy Svédországba, Göteborgba. A miniszterelnök egy, a munka világával és a munka szociális vetületeivel foglalkozó konferencián vesz majd részt.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter ugyanakkor elmondta: a konferencián az uniós tagállamok képviselői vesznek részt, ahol jó eséllyel ismét az Európai Unió és az Európai Bizottság próbálja majd megerősíteni azt az álláspontját, hogy az unió szociális pillére kizárólag a bevándorlás támogatása lehet. Hozzátette: Magyarország ezt sosem fogja támogatni, és továbbra is azon a véleményen vagyunk, hogy az európai országoknak meg kell akadályozni, hogy bevándorló országokká váljanak, és ehelyett a már itt élő tagállami állampolgárok munkavállalását támogassák.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Megszűnhet a lakásáfa: elszállnak a lakásárak?

Megszűnhet a lakásáfa: elszállnak a lakásárak?

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szavai szerint nem várható, hogy a 2019. december 31-e után meghosszabbítanák az újépítésű lakóingatlanok értékesítésére vonatkozó 5 százalékos áfakulcsot. A kedvezményes lakásáfa megszűnése több szektorban is komoly negatív hatással járhat.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Idén is 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványt kapnak karácsonyra a nyugdíjasok a kormánytól. Ön szerint kiknek járna még az utalvány?