Hirdetés
Hirdetés

Lecsapott a rendőrség: megakadályoztak egy terrortámadást?

2017. szeptember 06., 15:19

Dél-Törökországban lőttek ki egy öngyilkos merényletre készülő férfit.

Az Anadolu török állami hírügynökség közleménye szerint a dél-törökországi Mersinben lőttek ki a rendőrök egy állítólag öngyilkos merényletre készülő terroristát. Az elkövető testén robbanóövet találtak a hatóságok, és vélhetően a város egyik központi rendőrőrse ellen tervezett támadást végrehajtani. A török belügyminisztérium szerint az illető szír állampolgár volt, és az Iszlám Állam tagja.

A tartományi kormányzóság írásos nyilatkozata alapján a rendőrség az őrs közelében egy gyanúsan viselkedő férfira, akit arra szólított, hogy álljon meg. A gyanús férfi nem engedelmeskedett a kérésnek és tovább sétált a rendőrőrs felé, majd mielőtt a kezét a válla alatt található kábelre tette volna, lelőtték. Az Anadolu értesülései szerint a lelőtt férfi az apjával együtt bérelt egy lakást a rendőrőrs mögötti utcában.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Költöznél? Hamarosan megtudjuk, hogy szárnyalt a lakáspiac

Költöznél? Hamarosan megtudjuk, hogy szárnyalt a lakáspiac

Akad néhány makrogazdasági adat a jövő héten, közöttük a legfontosabbak a tavaly decemberi keresetek alakulása és az államháztartás központi alrendszerének január végi helyzetéről szóló részletes tájékoztató lesz, de megjelenik a lakásépítések, építési engedélyek tavalyi egész éves adata is, amely komoly növekedést ígér.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön elégedett az idei nyugdíjemelés mértékével? (3%)