Hirdetés
Hirdetés

Valami történt Németországban – meghiúsítottak egy terrortámadást?

2017. október 01., 08:16

Hat embert vettek őrizetbe, fegyvert akartak szerezni.

A Welt cikke szerint Brémában vettek őrizetbe hat embert, közülük hárman a városban élt, egyikük pedig Franciaországból érkezett. A német igazságügyi szervek egy ideje megfigyelés alatt tartották a csoportot a francia társhatóságokkal együtt, mivel felmerült a gyanú, hogy az iszlamista származású férfiak fegyvert akarnak szerezni.

A csoportot végül egy ékszerbolt kirablásának tervezése miatt kapcsolták le. Az őrizetbe vettek azt tervezték, hogy a rabláson szerzett pénzből fegyvereket, főleg gyorstüzelésű puskákat vásárolnak majd. A brémai ügyészség képviselője kijelentette, hogy vizsgálat egyelőre csupán négy gyanúsított ellen folyik. Hamarosan kérelmezik majd két ember letartóztatását.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Azt hitted, a magyar közmédia drága? Akkor figyeld meg őket

Azt hitted, a magyar közmédia drága? Akkor figyeld meg őket

Németországban a közmédia 32-szer annyi pénzből gazdálkodik, mint Magyarországon, 2543 milliárd forintból – van is róla vita, hogy alaposan meg kéne reformálni. Ráadásul az állami média csúnyán belenyúl a piac működésébe. A brit BBC is drága. Az emberek egyre kevésbé akarnak televíziós díjat fizetni.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Idén is 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványt kapnak karácsonyra a nyugdíjasok a kormánytól. Ön szerint kiknek járna még az utalvány?