Hirdetés
Hirdetés

Valami történt Németországban – meghiúsítottak egy terrortámadást?

2017. október 01., 08:16

Hat embert vettek őrizetbe, fegyvert akartak szerezni.

A Welt cikke szerint Brémában vettek őrizetbe hat embert, közülük hárman a városban élt, egyikük pedig Franciaországból érkezett. A német igazságügyi szervek egy ideje megfigyelés alatt tartották a csoportot a francia társhatóságokkal együtt, mivel felmerült a gyanú, hogy az iszlamista származású férfiak fegyvert akarnak szerezni.

A csoportot végül egy ékszerbolt kirablásának tervezése miatt kapcsolták le. Az őrizetbe vettek azt tervezték, hogy a rabláson szerzett pénzből fegyvereket, főleg gyorstüzelésű puskákat vásárolnak majd. A brémai ügyészség képviselője kijelentette, hogy vizsgálat egyelőre csupán négy gyanúsított ellen folyik. Hamarosan kérelmezik majd két ember letartóztatását.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Szép, hogy nőnek a fizetések – épp csak erre nem elég

Szép, hogy nőnek a fizetések – épp csak erre nem elég

Tavaly konkrétan másfélszer gyorsabban nőttek a lakásárak, mint a keresetek: míg a bruttó átlagkereset egy év alatt 13 százalékkal emelkedett, addig a piacra dobott eladó ingatlanok kínálati ára 18 százalékkal növekedett csupán egy esztendő leforgása alatt, derül ki az Otthontérkép Csoport közleményéből. De akkor mi hajtja még mindig a lakásvásárlási kedvet?

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön fektetne pénzt bitcoinba vagy más kriptodevizába?