Hirdetés
Hirdetés

Veszélyes játékot űz Trump - már Iránban is hegyezik a karókat

2017. szeptember 22., 10:44

Ha harc, hát legyen harc: felpörgetik a rakétaprogramot.

Ahogy arról korábban írtunk, Donald Trump csípős bírálatot fogalmazott meg Iránnal szemben a legutóbbi ENSZ-beszédében, amire azóta Irán és Oroszország is vehemensen válaszolt. A Reuters cikke szerint Irán most újabb válaszlépéseket fogalmazott meg Trump kemény szavaival szemben, a tervek szerint ugyanis fittyet hánynak a szankciókra, és tovább fejlesztik a saját rakétaprogramjukat – vagyis, mondhatni, Észak-Korea nyomdokaiba lépnek.

Az iráni Tasnim hírügynökség értesülése szerint a hadsereg egy új ballisztikus rakéta fejlesztését tűzte zászlajára, a tervek szerint az új rakéta 2000 kilométer hatótávolságú lesz majd, és képes lesz több robbanótöltetet is szállítani. Az iráni elnök, Hassan Rouhani Trump szavaira válaszul kijelentette: megelőzés céljából folytatják a fejlesztést, senkitől sem fognak engedélyt kérni arra, hogy megvédhessék az országot.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Mekkora bajban vannak azok az autósok, akik kamerát szereltek a kocsiba?

Mekkora bajban vannak azok az autósok, akik kamerát szereltek a kocsiba?

Biztosan ezrek kapnak majd karácsonyra autóba szerelhető fedélzeti kamerát: a daschcamek egyre olcsóbbak, közben egyre jobb minőségű képet és szolgáltatásokat nyújtanak. Amellett, hogy az orosz közúti videók kifogyhatatlan humorforrást jelentenek az internet népének, a menetkövető kamerák használata már önmagában komoly jogi kérdéseket vet fel.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Idén is 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványt kapnak karácsonyra a nyugdíjasok a kormánytól. Ön szerint kiknek járna még az utalvány?