1p

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Kimerültnek érzi magát? Nem tökéletes az emésztése? Szexuális zavarokkal küzd? Fájdalommal járó alhasi/gáttáji panaszai vannak, melyek az idő teltével sem csökkennek? És mindehhez már kezd hozzászokni? Ne tegye! Súlyos betegségek állhatnak a háttérben még akkor is, ha tünetei nem túl erősek! (x)

Vigyázat, aknamunka!

A nagy stressz, a munkahelyi elvárások, a hosszú munkaidő és kevés pihenés, a rendszertelen életvitel, kevés mozgás és helytelen táplálkozás sokak számára szinte kikerülhetetlen. Márpedig ez egy olyan hosszú időn át tartó, szinte észrevehetetlen aknamunkát végez a szervezetben, amely bizony nem marad következmények nélkül. Csakhogy tényleg aknamunkáról van szó, ellentétben a hirtelen behatásokkal. Hiszen a fájdalmat épp azért érezzük, hogy tegyünk ellene: ha eltörik a lábunk, fáj, tehát orvoshoz megyünk. A helytelen életmód azonban alattomosan rombolja a szervezetet, így a tünetek is jóval elmosódottabbak.

A test különce

Csak azt érezzük, hogy valami valahogy nincs rendben. Olykor-olykor fájdalom jelentkezik a nemiszervekben, a gáttájékon, felmerülnek szexuális problémák, nem tökéletes a vizelés/székelés, emésztési zavarokkal küzdünk, magas a vérnyomásunk, olykor szúr a mellkasunk. De azért ezekkel együtt lehet élni, hozzászokunk, és egyébként se olyan súlyosak a gondok. Ám épp ebben rejlik a legnagyobb veszély. A kismedence ugyanis különc egy terület: a zsigeri szervek nem különállóak, hanem egyfajta egységet alkotnak: ha az egyikkel baj van, az kihat a többire is, épp ezért a tünetek nem egyértelműek, nehezen megfoghatók és behatárolhatók. Azt hisszük, nincs gond, holott nagyon is van, csak éppen a szervezetünk egy olyan területén jelentkezik, amely így jelez, ilyen „visszafogottan”.

Ne vegyük félvállról, amíg megtehetjük!


A szervezet jelez, és ezeket a jeleket nagyon fontos figyelembe venni, hiszen a gyulladásos tünetek kezelése fiatalkorban még megoldható, idősebb korban azonban már könnyen műtéti beavatkozást követel. Ha vizelési és szexuális panaszokat (potenciazavarok, korai magömlés, kellemetlen ejakuláció) észlelünk, ha gyakori vizelési ingerrel vagy nehezített, utócsepegéses vizeléssel küzdünk, ha tompa fájdalmat érzünk gáti tájon, alhasban, szúró-égő jellegű érzést a húgycsőben, a herékben, ne vegyük félvállról!

A kismedence feladja a leckét - de meg kell oldani!


Muszáj kezeltetnünk, hiszen komoly betegségek jelzői lehetnek, amelyeknek gyógyítása sem egyszerű feladat épp a kismedencei szervek egymásra hatása és a tünetek meghatározhatatlansága miatt. A kezelőorvosnak több szakma átfogó ismeretével kell rendelkeznie ahhoz, hogy ki tudja szűrni az eredeti okokat, és megszüntethesse azokat, amely türelmet követel orvostól és betegtől egyaránt. A kismedenceifájdalom-szindróma, az érintett szervek betegségeinek kezelése multidiszciplináris megoldást követel. 

MBW Egészségcentrum: válasz a felgyorsult világra

Csakhogy épp a zaklatott életvitel miatt kerültünk ebbe a helyzetbe, amellyel nehezen összeegyeztethető az egyik orvostól a másikhoz küldözgetés, a hosszadalmas várakozás. Szerencsére nemcsak a világ gyorsult fel, de megszülettek azok a szolgáltatások is, amelyek alkalmazkodnak ehhez a tempóhoz. Az MBW Egészségcentrum iskolapéldája ennek: a prosztatavizsgálat ujjbegyből vett vérből és urológus szakorvos közreműködésével intim, szakszerű vizsgálattal már 10 percen belüli eredményt ad, a vizsgálatra a munkaidő után, akár este is kérhetünk időpontot. Nincs orvostól orvosig rohangászás, a diagnózis felállításától a teljes gyógyulásig mindent egy helyen biztosít, és a modernséget nemcsak legújabb orvosi eszközeiben hordozza, de szemléletmódjában is, hiszen lehetőség van a természetgyógyászatban bevált gyógyító eljárások alkalmazására is. Rendkívül diszkrét, nincs várakozási idő, a szakorvos azonnal, tökéletes figyelemmel és gyors, teljes körű vizsgálattal áll a páciensek rendelkezésére. Mindezt csendes elegáns, komfortos kialakítású környezetben hálapénz nélküli, előre kiszámítható áron. Mert betegnek lenni nem jó ugyan – de van, ahol jobb, mint máshol.

(x)

Címkék: Cikkek

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Cikkek Megújult a Privátbankár!!
Privátbankár.hu | 2011. november 15. 15:35
Kedves olvasóink az elmúlt héten már megújult oldalunk tesztverziójával találkozhattak, ami jelezte: a Privátbankár új útra lépett. A változás már a nyáron elkezdődött, azóta lépkedünk folyamatosan előre. Most egy nagyobb ugrás következett..
Cikkek További árfolyamok >>
Privátbankár.hu | 2011. november 9. 10:05
 
Cikkek Skandináviában sincs minden rendben
Privátbankár.hu | 2011. november 3. 18:02
Folytatódik a dán lejtmenet jövőre is, a skandináv ország gazdasága tovább lassul, egyre nehézkesebb a hitelezés, és tovább csökkennek a lakásárak
Cikkek Papandreu lemondott a népszavazásról
Privátbankár.hu | 2011. november 3. 16:21
A görög kormányfő elállt attól az ötletétől, hogy népszavazáson dőljön el, akarnak-e a görögök megszorításokat a nemzetközi mentőcsomagért cserébe. Ezzel visszatértünk a pár nappal ezelőtti állapotokhoz, amikor a piacok optimista hangulatban nyugtázták, hogy az európai tagállamok nagy nehezen megállapodtak a magánbefektetőkkel a görög adósság felének leírásáról.
Cikkek Papandreu nem mond le - még
Privátbankár.hu | 2011. november 3. 14:05
Óriási meglepetésre kamatot vágott az Európai Központi Bank. 25 bázisponttal 1,25 százalékra csökkentették az irányadó rátát az eddig 1,5 százalékról. A piacok azonnal reagáltak. Közben egyre fogy a levegő a görög miniszterelnök körül, aki távozhat posztjáról. Ha Athén elköszön az eurótól, az első tagállam lehet, amely kilép az EU-ból
Cikkek A bankokat kérdezi a kormány, mi legyen a devizahitelesekkel
Privátbankár.hu | 2011. november 3. 13:50
Újra tárgyalóasztalhoz ülnek a bankok a kormánnyal, az NGM várja a javaslatokat a szektor szereplőitől. Az már biztos, hogy feltőkésítik az MFB-t
Cikkek Sehol egy biztonságos magyar bank?
Privátbankár.hu | 2011. november 3. 13:36
A Global Finance Magazin közzétette listáját az ötven legbiztonságosabb feltörekvő piaci bankról: sehol egy magyar bank, még a régiós összesítésben sem
Cikkek A mauríciuszi devizát a költségvetési tervek gyengítik
Privátbankár.hu | 2011. november 3. 12:47
Harmadik napja gyengül a mauríciuszi rúpia a dollárral, és a fő devizákkal szemben. Az Indiai-óceán szigetországában a jövő évi költségvetés terveire várnak a befektetők. A várakozások szerint a port louis-i kormány olyan intézkedésekről dönt majd, amelyek gyengítik a devizát, ugyanis az elsősorban exportból élő gazdaságnak ez kifejezett érdeke. Érdekesség, hogy a helyi statisztikai hivatal nemrég főleg az európai válságra hivatkozva csökkentette az idei GDP előrejelzését 4,5-ről 4,1 százalékra. A mindössze 1,3 millió lakosú ország GDP-je a második Fekete-Afrikában köszönhetően az erős olaj, cukornád-kivitelnek, és a textiliparnak.   Privátbankár
Cikkek A kormány átvállalja Várpalota devizahitelét - a jó lobbi miatt
Privátbankár.hu | 2011. november 3. 11:48
Várpalota polgármesterének lobbitevékenységét a kormány azzal ismeri el, hogy kifizeti a kistérség devizatartozását
Cikkek Kollektív szerződések: már most nyomást gyakorolnak a munkaadók
Privátbankár.hu | 2011. november 3. 11:21
A jövő évi költségcsökkentések jegyében több munkáltató nyomásgyakorlásba kezdett, jelezvén, hogy felbontanák a kollektív szerződéseket
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG