3p

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

   ( A migrans az en vagyok. Meg ekezete sincs a migransnak, es, hogy oszinte legyen a migrans, nem is nagyon erdeklik az ekeze...

 

 ( A migrans az en vagyok. Meg ekezete sincs a migransnak, es, hogy oszinte legyen a migrans, nem is nagyon erdeklik az ekezetek.)

  Az oreg ablonczy derek kommunista ujsagiro volt, Aczel Gyorgyot is jol ismerte, evtizedeket toltott az orezsim seggeben, aztan a rendszervaltas kornyeken atiratkozott a Magyar Forumba, es leginkabb egy antiszemita benyogeserol hiresult el. Ennyi is eleg volt ahhoz, hogy az ablonczy a Nemzeti Szinhaz igazgatoja legyen. Istenem, nem ertett a szinhazhoz, de legalabb hivatasos gazember volt.

  Az ifju ablonczy (nem a tortenesz, aki azert szinten kinevezodott valaminek , de legalabb... szoval legalabb) orbanista ujsagiro, klasszikus heti valaszos bergyilkos, akit emberek tonkretetelere szoktak leginkabb felhasznalni, a rezsim ideologiai folyoiratanak a Kommentarnak lett a foszerkesztoje. Minden rezsimnek szuksege van Parteletre, raadasul a publikacios listakon is jol mutat.

  Az ifju ablonczy eppen azt magyarazza el, hogy mi migransok, olyanok vagyunk, mint az ottoman hadak. Nem allitom, hogy nincsenek velunk problemak, marmint velunk migransokkal, de azert mindennek van hatara. Persze csak viccelek, nincs itt semminek sem hatara. Kurvaanyank van, takarodjunk vissza a sivatagba - mondja az Otos szamu partnyalonc - ablonczy csak jumurdzsakoz egyet, mert o finom ember. 

 Ertem en, hogy nem vagyok muszlim (mint Aziz Sancar muszlim migrans, aki kapott ma egy kemiai Nobel-dijat), de pl. meg lehetek. Ha akarom, akkor muszlim leszek, ha meg nem akarom, akkor nem leszek muszlim.

 Nem a migransokrol szol ez a poszt, hanem az ablonczykrol. A migransugy nagyon osszetett, es az egyetlen osszetett dolog, amihez ma hangulatom van vegtelen dimenzios reprezentaciokat involval. Es hat akar mekkorak is voltak az ottoman hadak, azert csak veges dimenziosak voltak. 

 Ez az orszag valahogy sohasem tudott megbirkozni a kozepszerunel tehetsegtelenebb, de rendkivul ambiciozus es moralisan gyakorlatilag ertekelhetetlen emberekkel, roviden, az ablonczykkal. Az egesz libsi-konzi szart azert talaltak ki, hogy legyen ezeknek az ablonczyknak egy palya (igen vannak liberalis ablonczyk, csak most nem olyan jo nekik), ahol ok a janik. Ahol semmit sem kell csinalni, csak az ideologiai vonalat orizni. 

 Mi migransok csak arra vagyunk jok, hogy rajtunk keresztul kifejezheto legyen az ideologiai huseg, es mintegy two-in-one, a hatartalan emberi alavalosag. Hogy lehessen libbantozni, sorosozni, ceuzni, es hat kicsiket, csak az izeert zsidocskazni is egyet szormenten. Jelezni a Gazdinak, hogy szamithat rank, ablonczykra. 

 Ne legyenek illuzioink, ez az egesz csak es kizarolag a karrierekrol szol, megpedig szanalmas kis karrierekrol, abortalt politologusok, filozofok, torteneszek havi hat-nyolcszazezer forintos karrierjerol, aminek minden, es a minden alatt en most mindent ertek, alarendelheto. 

 A migransra, erre itten, aki nem hasznal ekezetet, neha furan neznek, hogy megis hogyan van ez a magyarize, mert tenyleg iszonyuan kinosak tudunk lenni, marmint az egesz csomag. A migrans megvonja a vallat, felnez a papirkaibol, nagyon sohajt, de azert alapvetoen pont leszarja. Nem, nem fog a migrans az ablonczyk miatt szegyenkezni, mert egy kis magyarorszaga azert meg megmaradt a migransnak, affele dugimagyarorszag, fiok melyen, amibol le lehet csippenteni egy darabkat, aztan ovatosan vissza lehet csomagolni a sztaniolba. Meg van belole valamennyi, es ha az ember beoszto, meg sokaig marad. 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Örülünk, Vincent? Helyrehamisítás
Privátbankár.hu | 2016. december 26. 10:43
A Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. tegnapi közleményét, melyben Orbán Viktor karácsonyi interjújának meghamisításá...
Örülünk, Vincent? Englishman in New York avagy a királynő beszéde
Privátbankár.hu | 2016. december 25. 19:52
          Ma, brit idő szerint délután háromkor, a legnagyobb nézettségű brit televíziós csatornák, a BBC, az ITV ...
Örülünk, Vincent? Nóra Ákosországban (megjegyzésposzt)
Privátbankár.hu | 2016. december 23. 01:10
           Nem írok színikritikát. Repülőgépet sem próbálok vezetni, azt majd a Fáy Miklós, két agyműtét köz
Örülünk, Vincent? A magyar intellektuális elit (sorozatunk 2. része)
Privátbankár.hu | 2016. december 21. 17:03
(1.rész)     1989 nyarának végén két fiatal indult el egy nyugati egyetem irányába Magyarországról. Orbán Viktor é...
Örülünk, Vincent? Brexit-blues
Privátbankár.hu | 2016. december 19. 12:53
           Karácsonykor sztrájk lesz a brit reptereken, a postán és Londontól délre a vasutaknál.  A jobboldali bul...
Örülünk, Vincent? A magyar értelmiség háborújáról 1.rész
Privátbankár.hu | 2016. december 18. 14:54
      Orbán Viktor  interjút adott az általa fenntartott 888.hu-nak, amelynek főszerkesztője nagyjából egy fejjel kise...
Örülünk, Vincent? Ingyen itt már senki sem hajlandó segget nyalni?
Privátbankár.hu | 2016. december 17. 11:44
        Orbán János Dénes, Bencsik Gábor, Lánczi Tamás, Jeszenszky Pubi, GFG és a többi. A rendszer kedvezményezettj...
Örülünk, Vincent? Igaza van-e Hoffmann Rózsáéknak?
Privátbankár.hu | 2016. december 14. 14:02
 "Sárospataki lány" nick adta az ötletet, hogy nézzek egy kicsit bele a PISA teszt nyilvános adatbázisába.  Az ember kiv...
Örülünk, Vincent? Orosz haladó
Privátbankár.hu | 2016. december 11. 10:29
  (Ezt a cikket most nem fogom behivatkozni, mert kapkodok, de amúgy sem hazai pálya számomra a külpolitika, ezért nyilván...
Örülünk, Vincent? Szakértők, avagy kit kérdezzünk meg a PISA-tesztről... (megjegyzésposzt)
Privátbankár.hu | 2016. december 8. 22:08
        A Wargo Közgazdasági Elemző- és Piackutatóintézet 2008-ban közölt egy tanulmányt a magyar neveléstudomány ...
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG