Hirdetés
Hirdetés

Bővül a jegybank listája – mostantól itt is kaphatsz olcsó hitelt

2017. szeptember 19., 13:33

Ha az UniCredit ügyfele vagy, ennek a hírnek nagyon fogsz örülni.

A Magyar Nemzeti Bank tájékoztatása szerint folytatódott a korábban kitüntetett bankok listájának bővítése, és miután pozitívan bírálták el, az UniCredit Bank Hungary is felkerült a minősített fogyasztóbarát lakáshitelt kínálók közé. A minősített termékek forgalmazása ezt követően a hitelintézet döntésétől függően akár azonnal megkezdődhet, ezt közölte az MNB a Privátbankár.hu-val.

Az újabb sikeres pályázattal tovább nő a minősített termékeket kínáló hitelintézetek köre, így a fogyasztók még több intézmény kínálatából választhatják ki a számukra legkedvezőbb lakáshitelt, fűzi hozzá a jegybank közleménye. A korábbi nyertesekről itt írtunk korábban. >>>

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Lehet, hogy uránbánya-részvényes és török banktulajdonos vagy, csak nem tudsz róla?

Lehet, hogy uránbánya-részvényes és török banktulajdonos vagy, csak nem tudsz róla?

Forintodból dollárt, török lírát, ezüstöt, búzát, uránbánya-részvényt, orosz, török bankot vesznek. Kakaót, olajat, amerikai részvényt, német államkötvényt shortolnak. Mozgalmas az OTP abszolút hozamú alapjainak élete a havi jelentéseik tanúsága szerint.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Idén is 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványt kapnak karácsonyra a nyugdíjasok a kormánytól. Ön szerint kiknek járna még az utalvány?