Hirdetés
Hirdetés

Erőre kapott az OTP, remekel a forint

2017. december 27., 17:39

A nap eleji bizonytalankodás után nagyot emelkedett az OTP, erősödött a Mol is, esett viszont a Richter. Év végi szépítés a forintnál.

Szép napja van a forintnak: amint a grafikonon is látszik, több hullámban erősödött, a reggeli 321-vel szemben már csak 310-et kell adni belőle az euróért.

Az európai tőzsdék reggeli lendülete alábbhagyott, a BUX viszont 0,4 százalék pluszban zárt, köszönhetően az OTP napközbeni emelkedésének. A bankpapír 1,2 százalékot emelkedett 10 675 forintig, a BUX-on csak azért nem tudott többet emelni, mert közben a Richter 1,4 százalékot esett 6713 forintig. A Mol 1,1 százalékot emelkedett, 3010 forintig.

Hirdetés

Magához tért a nap elején még gyengélkedő CIG Pannónia, nem is akárhogy: közel 10 százalékot ralizott 498 forintig.

Rendkívüli volatilitás mutatkozik a bitcoin piacán: a karácsony előtt 20 ezer dollárig felszaladó majd 11 ezer dollárig zuhanó eszköz ma 16 500 dollárig emelkedett, majd visszaesett 14 800-ig.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Megint háborúba küldenék Amerikát, de a katonák nem felejtenek

Megint háborúba küldenék Amerikát, de a katonák nem felejtenek

15 évvel az amerikai neokonzervatívok beavatkozása után Irak egy bukott állam, miközben Irán regionális középhatalommá emelkedett föl. Az amerikai külügyminisztérium most Európában próbálja aláásni az iráni atomalkut. De a Pentagon napjainkra már komoly ellenszenvvel viseltetik a neokonzervatívok rezsimváltó projektjei irányába.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Videók

Powered by Saxo Bank

Utánajártunk

Mi mozgatja a befektetők fantáziáját

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön elégedett az idei nyugdíjemelés mértékével? (3%)