Hirdetés
Hirdetés

Gyengült a forint és a dollár

2017. november 30., 17:28

Emelkednek az amerikai tőzsdék, itthon vegyes volt a kép, az OTP és a Telekom erősödött, a Richter és a Mol esett.

Heves mozgások zajlanak a tőzsdéken: míg tegnap Amerikában a technológiai szektorban volt nagy eladás, addig ma mindent megint lelkesen vesznek, az S&P 500 ismét 0,76 százalékkal van feljebb 2644 ponton azt követően, hogy tegnap előtt már ugrott egy százalékot, mindezt az abszolút történelmi csúcsokon.

S&P 500
S&P 500

A BÉT-en délutánra komolyabb esés bontakozott ki, de az amerikai nyitás megfordította az irányt és a BUX ledolgozta vesztesége nagyobb részét, végül 0,4 százalék mínuszban zárt 38 673 ponton. Egy százalékkal került lejjebb az Mol 3050 forintig, 1,4 százalékot esett a Richter 6800 forintig, ugyanakkor az OTP fél százalékot javult 10 050 forintig, a Telekom pedig 471 forintra jött fel.

Hirdetés

Gyengélkedik a forint: egy euróért már 313-at adnak belőle, ugyanakkor maga az euró szárnyalni kezdett a dollárhoz képest: 1,19 fölé került az árfolyam.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Megszűnhet a lakásáfa: elszállnak a lakásárak?

Megszűnhet a lakásáfa: elszállnak a lakásárak?

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szavai szerint nem várható, hogy a 2019. december 31-e után meghosszabbítanák az újépítésű lakóingatlanok értékesítésére vonatkozó 5 százalékos áfakulcsot. A kedvezményes lakásáfa megszűnése több szektorban is komoly negatív hatással járhat.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Videók

Powered by Saxo Bank

Utánajártunk

Mi mozgatja a befektetők fantáziáját

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Idén is 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványt kapnak karácsonyra a nyugdíjasok a kormánytól. Ön szerint kiknek járna még az utalvány?