Hirdetés
Hirdetés

1995 után születtél? Nagy fejtörést okozol a biztosítóknak

2017. május 11., 10:12

Az elkövetkező 5 évben a biztosítást vásárló ügyfelek 45-50%-át már olyan fiatalok fogják kitenni, akik 1995 után születtek - őket már nem nagyon lehet a hagyományos csatornákon, megszokott eszközökkel elérni.

Kurtisz Krisztián, az UNIQA Biztosító vezérigazgatója egy szerdai háttérbeszélgetésen elmondta: ennek megfelelően  2017 a digitális átállás éve lesz a társaság életében.

A fiatalabb (Y, Z, Alpha) generációk igényeinek kiszolgálásához új és innovatív technológiai megoldások és termékek kidolgozására van szükség, ehhez felmérik és kialakítják a digitális csatornákat - ennek érdekében az UNIQA anyavállalata tavaly mintegy 500 millió eurós digitális fejlesztési tervet fogadott el.

Hirdetés

Nem muszáj személyesen beszélni a biztosítóval

A Magyarországon már bevezetett és a fejlesztés alatt álló új digitális megoldások a Big Data típusú elemzések mellett támogatják a biztosító és az ügyfelek közötti kapcsolatfelvétel egyszerűsítését és a gyors, hatékony biztosításkötést is. Kurtisz Krisztián hozzátette, emellett a személyes csatornák is továbbra is rendelkezésre állnak majd.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Nem hagyják magukat: az évtized pere készül?

Nem hagyják magukat: az évtized pere készül?

Rengeteg van már az Uber rovásán, kezdve a szexuális zaklatási botrányoktól az adatlopási botrányon át a kitiltásokig. A vezetőség úgy döntött, nem nyel tovább, és a legutóbbi kitiltást már a londoni bíróságon támadják meg. De miből fizetik a perköltséget?

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Idén is 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványt kapnak karácsonyra a nyugdíjasok a kormánytól. Ön szerint kiknek járna még az utalvány?