Hirdetés
Hirdetés

Ha ezt elfogadják, sokkal veszélyesebb lesz házban élni

2017. október 12., 07:21

Jókorát drágulhatnak a biztosítások az új kéményseprési törvény miatt.

A Magyar Nemzet cikke szerint drágulhatnak a lakás- és az életbiztosítások, már amennyiben a parlament a jövő héten elfogadja az úgynevezett kéményseprési törvény módosítását. A Kéményseprők Országos Szakszervezetének elnöke, Vámos Csaba ismertetése szerint amennyiben ezt elfogadják, úgy a családi házak esetében nem lesz kötelező a rendszeres füstelvezető-ellenőrzés.

Ennek akár örülhetnénk is, hisz eggyel kevesebb ember miatt kell szabadságot kivenni a munkából – a kéményseprő ugyanis csak akkor jönne ki ezek után, ha mi magunk hívjuk – ám a szakember szerint ez óriási terhet ró majd a bankokra és a biztosítókra. A rendszertelen ellenőrzés ugyanis növeli a fűtési balesetek kockázatát, ez a rizikó pedig várhatóan a biztosítások díjában is tükröződni fog.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Hitted volna, hány ember nem ült még repülőn?

Hitted volna, hány ember nem ült még repülőn?

Van egy iparág, ami stabilan, egyenletesen növekszik, és vélhetően még igen sokáig ezt is fogj tenni. Ez nem más, mint a repülés, pontosabban légi személyszállítás, és ennek a repülőgépgyártók roppant mód örvendenek. A Boeing vezére szerint az emberiség 20 százaléka repült csak eddig, de jönnek majd a többiek is.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Idén is 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványt kapnak karácsonyra a nyugdíjasok a kormánytól. Ön szerint kiknek járna még az utalvány?