Hirdetés
Hirdetés

Ha ezt elfogadják, sokkal veszélyesebb lesz házban élni

2017. október 12., 07:21

Jókorát drágulhatnak a biztosítások az új kéményseprési törvény miatt.

A Magyar Nemzet cikke szerint drágulhatnak a lakás- és az életbiztosítások, már amennyiben a parlament a jövő héten elfogadja az úgynevezett kéményseprési törvény módosítását. A Kéményseprők Országos Szakszervezetének elnöke, Vámos Csaba ismertetése szerint amennyiben ezt elfogadják, úgy a családi házak esetében nem lesz kötelező a rendszeres füstelvezető-ellenőrzés.

Ennek akár örülhetnénk is, hisz eggyel kevesebb ember miatt kell szabadságot kivenni a munkából – a kéményseprő ugyanis csak akkor jönne ki ezek után, ha mi magunk hívjuk – ám a szakember szerint ez óriási terhet ró majd a bankokra és a biztosítókra. A rendszertelen ellenőrzés ugyanis növeli a fűtési balesetek kockázatát, ez a rizikó pedig várhatóan a biztosítások díjában is tükröződni fog.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Meghökkentő luxus - hogy lehet egy fagyikehelyért egy lakás árát adni?

Meghökkentő luxus - hogy lehet egy fagyikehelyért egy lakás árát adni?

Néhány különös embertől eltekintve nagyon kevesen vannak azok, akik nem szeretik a desszerteket. Ha édesszájú vagy, és szeretsz azon szörnyülködni, hogy a szemtelenül gazdagok mire szórják el a pénzt, ezt a cikket neked találták ki, összeszedtük a világ hat leggazdagabb desszertjét.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Ön elégedett az idei nyugdíjemelés mértékével? (3%)