Hirdetés
Hirdetés

Ilyen bankot még nem láttál eddig Magyarországon

2017. szeptember 22., 11:02

Vadiúj fejlesztéssel rukkolt elő a Takarék Csoport, kíváncsiak vagyunk, meghonosodik-e.

.
.

A Takarék Csoport közleménye szerint négy keréken guruló, mozgó bankot dobnak a piacra, méghozzá egy ATM-mel és bankfiókkal felszerelt kisbusz képében. A buszok jövő héttől az ország bármely pontján felbukkanhatnak, és ezzel bárki számára elérhetővé teszik a takarékok termékeit és szolgáltatásait. Ez elsősorban azoknak a településeknek jelenthet segítséget, ahol soha nem volt és azóta sincs bankfiók, de felbukkanhat fesztiválokon és rendezvényeken is, ezt közölte a Takarék Csoport a Privátbankár.hu-val.

A közlemény szerint a Takarék-buszban egyaránt lehet például személyi kölcsönt, Családi Otthonteremtési Kedvezményt vagy vállalkozói hiteleket igényelni, továbbá folyószámlát kezelni és pénzt befektetni, az ATM-ből pedig a készpénzfelvétel is megoldott. Aki a biztonság miatt aggódik, azoknak is van egy jó hír, a kisbusz ugyanis minden szempontból megfelel a bankbiztonsági szabályoknak.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Lehet, hogy uránbánya-részvényes és török banktulajdonos vagy, csak nem tudsz róla?

Lehet, hogy uránbánya-részvényes és török banktulajdonos vagy, csak nem tudsz róla?

Forintodból dollárt, török lírát, ezüstöt, búzát, uránbánya-részvényt, orosz, török bankot vesznek. Kakaót, olajat, amerikai részvényt, német államkötvényt shortolnak. Mozgalmas az OTP abszolút hozamú alapjainak élete a havi jelentéseik tanúsága szerint.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Idén is 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványt kapnak karácsonyra a nyugdíjasok a kormánytól. Ön szerint kiknek járna még az utalvány?