Hirdetés
Hirdetés

Készülj: több számla jön októbertől, mint eddig

2017. október 06., 13:20

Ne aggódj, ez nem jelenti azt, hogy többet is kell fizetni a gázért.

MTVA: Faludi Imre
MTVA: Faludi Imre

A Világgazdaság cikke szerint idén októbertől a Nemzeti Közművek földgázszolgáltatója egy borítékban egyszerre akár több havi részszámlát is küldhet majd. Ez elsősorban azokra a  mérővel rendelkező földgázfogyasztókra vonatkozik, akik nem diktálnak, hanem korábbi éves fogyasztásuk alapján készített részszámlát kapnak, a számlák értéke és a befizetési határidő azonban nem változik.

Az intézkedés pusztán környezetvédelmi jellegű, eddig a részszámlákat ugyanis egyesével küldték borítékonként, ezt most hármasával csoportosítják előre – ezzel kevesebb papírt kell elhasználni. Az éves elszámoló számla továbbra is önállóan érkezik majd. A bevezetési időszakban – attól függően, hogy a fogyasztó melyik hónapban kap éves elszámoló számlát – ennél kevesebb számla is lehet a borítékban.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Nem sikerült megoldani a nagy amerikai rejtélyt - az OTP is bekerült a kiszórásba

Nem sikerült megoldani a nagy amerikai rejtélyt - az OTP is bekerült a kiszórásba

Janet Yellen még utoljára szépeket mondott az amerikai gazdaságról, de a várakozásokat ennek ellenére mégsem javították - az infláció rejtélyét pedig utódjának kell majd megoldania. A bankrészvényeket mindenesetre az egész világon adják, az OTP sem kivétel. A Mészáros-papírok ma egyelőre pihenőt tartanak, a forint ki se jött az ágyból.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Idén is 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványt kapnak karácsonyra a nyugdíjasok a kormánytól. Ön szerint kiknek járna még az utalvány?