Hirdetés
Hirdetés

Nagy lépés az egyik szolgáltatótól: megkurtítják a hűségidőt

2017. szeptember 19., 11:29

Hétfőtől már csak egy évre láncolja magához az ügyfeleket a Vodafone.

A kötelező törvényi szabályozás október 24-től írja elő a mobilszolgáltatóknak, hogy a csomagok hűségidejét az eddigi két éves átlagról egy évre csökkentsék, ráadásul októbertől a hűségnyilatkozat lejártával ingyen és bérmentve függetleníteni is kell majd a készülékeket. Az előbbinek ment elébe a Vodafone, és náluk már hétfő óta csak egy évre szól a hűségnyilatkozat, jelentette be Révész Balázs, a Vodafone mobil szegmensének marketing igazgatója.

Hozzátette: egyéves szerződések eddig is léteztek, de magasabb havi díjat tartalmaztak a hosszabb hűségidejű szerződéseknél. Az új szabályozás miatti átállás több mint 100 millió forintba kerül a Vodafone-nak. Az új törvény a hang- és adatalapú lakossági tarifákra egyaránt vonatkozik, de a változás a készülékvásárlást tartalmazó szerződéseket nem érinti majd.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Mekkora bajban vannak azok az autósok, akik kamerát szereltek a kocsiba?

Mekkora bajban vannak azok az autósok, akik kamerát szereltek a kocsiba?

Biztosan ezrek kapnak majd karácsonyra autóba szerelhető fedélzeti kamerát: a daschcamek egyre olcsóbbak, közben egyre jobb minőségű képet és szolgáltatásokat nyújtanak. Amellett, hogy az orosz közúti videók kifogyhatatlan humorforrást jelentenek az internet népének, a menetkövető kamerák használata már önmagában komoly jogi kérdéseket vet fel.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Idén is 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványt kapnak karácsonyra a nyugdíjasok a kormánytól. Ön szerint kiknek járna még az utalvány?