Hirdetés
Hirdetés

Nagy lépés az egyik szolgáltatótól: megkurtítják a hűségidőt

2017. szeptember 19., 11:29

Hétfőtől már csak egy évre láncolja magához az ügyfeleket a Vodafone.

A kötelező törvényi szabályozás október 24-től írja elő a mobilszolgáltatóknak, hogy a csomagok hűségidejét az eddigi két éves átlagról egy évre csökkentsék, ráadásul októbertől a hűségnyilatkozat lejártával ingyen és bérmentve függetleníteni is kell majd a készülékeket. Az előbbinek ment elébe a Vodafone, és náluk már hétfő óta csak egy évre szól a hűségnyilatkozat, jelentette be Révész Balázs, a Vodafone mobil szegmensének marketing igazgatója.

Hozzátette: egyéves szerződések eddig is léteztek, de magasabb havi díjat tartalmaztak a hosszabb hűségidejű szerződéseknél. Az új szabályozás miatti átállás több mint 100 millió forintba kerül a Vodafone-nak. Az új törvény a hang- és adatalapú lakossági tarifákra egyaránt vonatkozik, de a változás a készülékvásárlást tartalmazó szerződéseket nem érinti majd.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Vége a fejetlenségnek: szabályozzák a kriptodevizákat

Vége a fejetlenségnek: szabályozzák a kriptodevizákat

Egyre nagyobb nyomás nehezedik az egyes országok törvényhozóira, hogy valamit kezdjenek a kriptodevizákkal, miután tartósnak látszó világméretű jelenségről van szó, ami nem maradhat teljesen feketepiaci körülmények között. Az amerikai törvényhozók is végre lépnek, jobb későn, mint soha.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Ön elégedett az idei nyugdíjemelés mértékével? (3%)