Hirdetés
Hirdetés

Elegük van: megint sztrájkolnak a Boschnál

2018. február 12., 12:12

Két órára letették a munkát a Bosch miskolci gyárában.

Ahogy arról már korábban írtunk, előbb Hatvanban, majd most Miskolcra ígértek sztrájkot a Bosch dolgozói, a bérkövetelések miatt így ma két órára beszüntették a munkát. Az Életre Tervezett Munkavállalók Országos Szakszervezete szervezte a munkabeszüntetést, amelyhez mintegy 508 dolgozó csatlakozott Miskolcon – ez az állomány közel negyede.

A Bosch csoport Magyarországon minden évben a piaci környezetnek megfelelően és a törvényi előírásokat maradéktalanul betartva emeli a munkások fizetését – ez az elmúlt években 10 százalékos emelést jelentett. A 2018-as béremelésről tavaly decemberben kezdték a bértárgyalásokat a munkavállalók képviselőivel, és bár a tárgyalások lezárultak 21-én, megegyezés nem született, ezért van most tüntetés.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Meghökkentő luxus - hogy lehet egy fagyikehelyért egy lakás árát adni?

Meghökkentő luxus - hogy lehet egy fagyikehelyért egy lakás árát adni?

Néhány különös embertől eltekintve nagyon kevesen vannak azok, akik nem szeretik a desszerteket. Ha édesszájú vagy, és szeretsz azon szörnyülködni, hogy a szemtelenül gazdagok mire szórják el a pénzt, ezt a cikket neked találták ki, összeszedtük a világ hat leggazdagabb desszertjét.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX38667.08-0.87%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Ön elégedett az idei nyugdíjemelés mértékével? (3%)