Hirdetés
Hirdetés

Megmenekült a bajba került könyvesbolt

2017. október 10., 07:53

Találtak megmentőt, mégsem zár be az Alexandra.

Ahogy arról már korábban írtunk, komoly botrányba és csődközelbe került az Alexandra Könyvkiadó, számos üzletet be is zártak Budapesten, a könyvkészletet pedig raktárokba szállították. Egy darabig úgy tűnt, hogy ezzel véget ér a könyvesbolt pályafutása (ami jó eséllyel az egész magyar kiadói piacot is magával ránthatta volna), ám szerencsére nem így történt.

Az alexandra.hu által küldött e-mail szerint a cég honlapjának üzemeltetését és a könyvek forgalmazását a Könyvmolyképző Kiadó leányvállalata, a Bookangel vette át. A hálózat így tovább üzemel (ha valamivel kisebb kiadásban is), a webshop viszont teljes egészében újranyitott és várja az olvasni szeretőket.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Megszűnhet a lakásáfa: elszállnak a lakásárak?

Megszűnhet a lakásáfa: elszállnak a lakásárak?

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szavai szerint nem várható, hogy a 2019. december 31-e után meghosszabbítanák az újépítésű lakóingatlanok értékesítésére vonatkozó 5 százalékos áfakulcsot. A kedvezményes lakásáfa megszűnése több szektorban is komoly negatív hatással járhat.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX38657.37+0.11%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Idén is 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványt kapnak karácsonyra a nyugdíjasok a kormánytól. Ön szerint kiknek járna még az utalvány?