Hirdetés
Hirdetés

Nagylelkű ajánlatot tett a Tesla az autóbolondoknak

2017. augusztus 05., 11:20

Olcsóbbá tesznek még egy modellt.

A Tesla még péntek éjjel hozott döntést – és léptette is rögtön életbe –, így mostantól a Model X városi terepjáró árát 3 ezer dollárral 79 ezer dollárra csökkentették.  Ezzel ugyan még mindig több mint kétszer annyiba kerül, mint az egyébként is „olcsónak” tervezett Model 3, amiért 35 ezer dollárt kell fizetni, írja a Reuters.

Elon Musk saját elmondása szerint azért döntöttek az árak csökkentése mellett, mert korábban nagyobb bevételre volt szükségük, mostanra azonban jobb marzsokkal dolgoznak, így megengedhetik, hogy lejjebb vigyék az árat. A jelenleg kapható legdrágább Tesla modell a Model X sorozat P100D-je, ez a legjobban gyorsuló és a legnagyobb hatótávú járgány amiért 145 ezer dollárt kell letenni az asztalra. A Tesla egyébként irgalmatlan mennyiségű pénzt öl bele a projektjeibe naponta, az erről szóló cikkünket itt olvashatod. >>>

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Oroszország minden szomszédjánál erősebb, csak Kínánál nem?

Oroszország minden szomszédjánál erősebb, csak Kínánál nem?

Az oroszok nagy léptekkel próbálnak felzárkózni a nyugati haditechnikához, sokféle új fegyverrendszert fejlesztenek, de az anyagi lehetőségeik korlátozottak. Putyin elnök nemsokára jóváhagyhatja az új fejlesztési tervet, kérdés, mire lesz elég. Drónvezérelt tüzérségre, új atomrakéta-tengeralattjárókra, hosszú távú bombázókra, tankokra?

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX38709.89+0.24%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Idén is 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványt kapnak karácsonyra a nyugdíjasok a kormánytól. Ön szerint kiknek járna még az utalvány?