Hirdetés
Hirdetés

A hollandok miatt lesz drágább a tojás?

2017. augusztus 14., 12:20

Hiába a tízmillió bevont termék, nekünk nincs mitől aggódnunk.

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Élelmiszer és Takarmánybiztonsági Igazgatóságának igazgatóhelyettese, Nagy Attila elmondása szerint bár rengeteg tojást vontak ki a forgalomból a nyugati országokban, ez nem éri el azt a szintet, hogy az árban változást okozzon. A több tízmillió tojás ugyanis elenyészően kevés az európai termeléshez képest.

Ami azt illeti, a magyar tojás szektor még profitálhat is a botrányból az igazgató szerint, ugyanis hozzánk nem kerültek hamisított tételek, sem pedig mérgező tojások. Hozzátette, a botrány kezdete óta a Nébih azt javasolja, hogy a vásárlók magyar tojást fogyasszanak, a mostani ismeretek szerint azok biztonságosak. A holland tojásbotrányról korábban már rengeteget írtunk, cikkeinket itt olvashatod a Privátbankár.hu-n. >>>

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Nagyot nőtt a magyar átlagkereset, de mikor érjük utol a német bérek felét?

Nagyot nőtt a magyar átlagkereset, de mikor érjük utol a német bérek felét?

A bérnövekedés folytatódik, lassan képet kapunk arról, milyenek lesznek az idei adatok, egyelőre csak a decemberi alapján. A decemberi brittó átlagkereset végre ezer euró felett van, ha a nettó is ott lesz, megvalósul a felzárkózásból, ami reálisan elvárható. Nézzük, mi a mostani helyzet, és hogy állunk Európában?

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Ön elégedett az idei nyugdíjemelés mértékével? (3%)