Hirdetés
Hirdetés

Az évtized fogása: ekkora hamis szállítmányt se láttunk még

2017. augusztus 11., 09:42

Jól nézd meg, kitől és mit veszel a gyerekednek!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal közleménye szerint a szállítmányt Kelebián, egy vasúti konténer-szerelvényben kapcsolták le. Amikor ellenőrizték az árut, akkor találták meg a mintegy 41 millió forint értékű hamis gyerekjátékot.

A játékok között különféle vízipisztolyok, építőkockák, játékkártyák, plüssök és műanyagfigurák voltak, mindegyik egyébként iparjogvédelmi oltalom alatt álló termék másolata. A termékeket lefoglalták a szakemberek, és az iparvédelmi jogok megsértésének megalapozott gyanúja miatt feljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Szokatlan helyeken bukkan fel az orosz hadsereg feje

Szokatlan helyeken bukkan fel az orosz hadsereg feje

Érthető volt, hogy a minap Szíriában az orosz hadügyminiszter ünnepelt az orosz és a szír elnökkel, miután megsemmisítették az Iszlám Államot, de Szergej Sojgu megjelent Dohában és Jeruzsálemben is, így mintha a külügyminiszter feladatát látná el. Vajon az orosz hadsereg szerepe nőtt meg, vagy Sojgu személye lett különösen fontos?

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Idén is 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványt kapnak karácsonyra a nyugdíjasok a kormánytól. Ön szerint kiknek járna még az utalvány?