Hirdetés
Hirdetés

Egyik pillanatról a másikra sokkal jobb hely lett Ferihegy

2017. december 13., 11:06

Ennek te is örülni fogsz, ha a repülőtéren várakozol.

(Fotó: Budapest Airport)
(Fotó: Budapest Airport)

Jobb wifit kaptak a repülőtér utasai. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér utasforgalmi területein, az indulási és az érkezési szinten is jobb lett a vezeték nélküli internet elérhetősége - közölte a Budapest Airport a Privátbankár.hu-val.

Beköszönt a tél Ferihegyre, de ennek most örülni fogsz!  >>>

Mit jelent mindez? A gyakorlatban a korábbi 2,4 GHz mellett már 5 GHz-es frekvenciasávon is működik a wifi, teljesen megújított háttér infrastruktúrával és megemelt sávszélességgel. Javítottak a lefedettségen is annak érdekében, hogy a több tízezer négyzetméternyi terminál területen lehetőleg mindenhova eljusson a wifi jel.

Hirdetés

Az új rendszerre történő átállás meghozta az eredményt: a legelső napon hat-nyolcszorosára ugrott az egyidejűleg felcsatlakozott készülékek száma, miközben a minőség is jelentősen javult.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Mészáros a rendőrséggel üzletel, óriásit ugrott a BUX index

Mészáros a rendőrséggel üzletel, óriásit ugrott a BUX index

A részvénypiaci száguldás folytatódik, ma a dél-európai tőzsdék mentek nagyon, de az igazi nyertes a BUX index volt. Az OTP végre áttörte a falat és új rekordokat állított fel. Mészáros a rendőrséggel kötött milliárdos üzlettet, megint nagyot rúgtak a bitcoinba. A szaúdiak csak alig tudták felbeszélni az olaj árát.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Ön elégedett az idei nyugdíjemelés mértékével? (3%)