Hirdetés
Hirdetés

Gond van a borokkal? Nagyon sok palackot hívtak vissza

2017. december 05., 16:13

Vizsgálatot indított a Nébih a Sauska villányi üzemében.

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal tájékoztatása szerint még november 29-én tartottak helyszíni szemlét a borászatnál. Mivel a pincészet nem tudta hitelt érdemlően igazolni több borászati tétel nyomon követését, a hatóság a vizsgálat lefolytatásáig elrendelte a tételek zárolását és forgalomból történő visszahívását.

A pincészet a honlapján közzétett tájékoztatóban azt írta: a Nébih a villányi borászatban egy rutinvizsgálatkor a fogyasztói azonosítók pontatlanságára vonatkozó, engedélyezés-technikai jellegű problémát tárt "fel bizonyos palackos tételekre vonatkozóan", amelyeket átmenetileg vissza kell vonni a kereskedelmi forgalomból. Mivel a visszahívás engedélyezés-technikai jellegű, a borok fogyaszthatóságával, beltartalmi-, valamint élvezeti értékével semmilyen módon nem áll összefüggésben - hívta fel a figyelmet pincészet.

Hirdetés

Mostanság több termék tesztje lezajlott és több élelmiszert is visszahívtak a piacról, az erről szóló cikkeinket itt olvashatod. >>>

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Megszűnhet a lakásáfa: elszállnak a lakásárak?

Megszűnhet a lakásáfa: elszállnak a lakásárak?

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szavai szerint nem várható, hogy a 2019. december 31-e után meghosszabbítanák az újépítésű lakóingatlanok értékesítésére vonatkozó 5 százalékos áfakulcsot. A kedvezményes lakásáfa megszűnése több szektorban is komoly negatív hatással járhat.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Idén is 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványt kapnak karácsonyra a nyugdíjasok a kormánytól. Ön szerint kiknek járna még az utalvány?