Hirdetés
Hirdetés

Kiadták a menetrendet: ekkor várhatod a kéményseprőt

2018. január 10., 11:34

De csak akkor, ha társasházban élsz.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint még tavaly év vége előtt megküldte 17 megye valamennyi polgármesteréhez a kéményseprési sormunka idei ütemtervét. A tavaly megszavazott törvénymódosítás értelmében azonban az ellenőrzéseket csak a társasházakban és a lakásszövetkezeti lakóépületekben végzik majd el az előre elkészített ütemterv szerint. Ebbe a kategóriába mintegy félmillió égéstermék-elvezető tartozik.

Az egylakásos, jellemzően családi házakban élőkhöz már nem automatikusan érkeznek a kéményseprők, január elsejétől csak előzetes időpont egyeztetést követően jönnek kéményt ellenőrizni. Időpontot foglalni ezen a holnapon tudsz, ugyanitt tekinthető meg az előzetes ütemterv is.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Vágyálom marad? Itt van, milyen otthonról álmodnak a magyarok

Vágyálom marad? Itt van, milyen otthonról álmodnak a magyarok

Egy friss felmérés szerint a magyarok alig több mint 6 százaléka elégedett maradéktalanul lakáskörülményeivel. A válaszadók jelentős részének határozott elképzelése van arról, hogy milyen ingatlanban szeretne élni, ám legtöbbször az anyagi lehetőségek szabnak gátat az álmaik megvalósításának. A magyarok azonban egyre tudatosabbak, hajlandók félretenni későbbi lakáscéljaik eléréséhez.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Ön elégedett az idei nyugdíjemelés mértékével? (3%)