Hirdetés
Hirdetés

Te utaznál ide? Új repülőjáratot indítana a kormány

2017. november 10., 14:57

Ha esetleg valaki Marokkóba vágyott, itt a megoldás a vágyaira.

Újabb közvetlen légi járat indításáról tárgyalt Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkára pénteken Marokkóban.  A tárgyalások egyik fő témája a turizmus volt, idén két új légi járat, a Budapest-Marrákesh, és a Budapest-Agadir, indult az országok között.

Ez azonban nem elégséges a közlekedési kapcsolatok szempontjából - mondta Magyar Levente és közölte, ezért tárgyaltak a még hiányzó Budapest-Casablanca járat megindításáról is. Ha ez sikerült, akkor lesz elégséges szinten a két ország közvetlen összeköttetése, mivel jelenleg félnapos program eljutni átszállással Budapestről Casablancába.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Szörnyszülöttek a laborokban: ezzel menthetik meg milliók életét?

Szörnyszülöttek a laborokban: ezzel menthetik meg milliók életét?

A tudomány ismét új szakaszba léptette az emberiséget: technikailag képesek lennénk ugyanis szervátültetésre alkalmas, hibrid szerveket növeszteni különböző állatokban. Korábban disznó-ember embriókat hoztak létre laboratóriumi körülmények között, most birka-ember hibriddel bővült a sor. A procedúra rengeteg etikai kérdést vet fel, noha ha rábólintanak, milliók életét mentheti meg.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Ön elégedett az idei nyugdíjemelés mértékével? (3%)