Hirdetés
Hirdetés

Varázslatos ünnepek: karácsony és szilveszter az osztrák Alpokban

Egyedülálló hangulat, felejthetetlen ünnepek, havas hegycsúcsok.

A hófödte hegycsúcsoknál szebb karácsonyi, szilveszteri díszletet nehezen lehetne elképzelni. Ez a festői kép fejezi ki leginkább a tél, a meghittség, a közelgő ünnep hangulatát. És ezt a csalhatatlan idillt élvezheti az, aki Ausztriában, a hegyek között, a legszebb sí-régiókban, a legkiválóbb sípályarendszerek – a stájerországi Lachtal és Schladming-Dachstein valamint a karintiai Nassfeld – szívében, közvetlenül a pályák mellett található SissiPark apartmanszállók vendégeként tölti az év utolsó napjait.

A vastag hótakaróval borított hegycsúcsok látványa azonban a szívélyes vendéglátók, kényelmes szállások és a helyi ünnepi szokások nélkül kevés lenne ahhoz, hogy maradéktalanul jól érezzék magukat a téli tájban gyönyörködni, síelni, sétálni, kikapcsolódni vágyók. Az ünnepvárás a hegyen olyan speciális hangulat, amelyről az ott élő és ott dolgozó vendéglátók is gondoskodnak.

A SissiPark üzemeltetői maguk is évről évre nagy izgalommal készülnek az év utolsó heteire, amikorra csalhatatlanul megérkezik a tél a hegyre, benépesülnek a sípályák, s vidámság uralja a máskor méltóságosan csendes hegycsúcsok lejtőit.  Az ünnep közeledtével fokozódik a hangulat a régióban: díszbe öltöztetett hütték, karácsonyi fényekben úszó kényelmes szállások, elegáns szállodák és luxus sípálya-apartmanok hívogatják a kristálytiszta hegyi levegőn elfáradt sportolókat. A SissiPark különösen kitesz magáért: a három helyszínen épült négycsillagos szállókban tökéletesen felszerelt luxus apartmanokkal várják a vendégeket, akik a lakosztályukhoz tartozó saját szaunájukban kedvükre relaxálhatnak és családjukkal, barátaikkal együtt feldíszíthetik az apartmanokba bekészített fenyőfákat.

karácsony napjai, valamint szilveszter éjszakája igazi csoda egy ilyen helyen: kifogástalan vendéglátás, vidám maskarába öltözött mutatványosok sílécen, „happy hours” akciók a hüttékben és számtalan kedves, mókás jelenet résztvevői lehetnek azok, aki itt töltik az év legszebb ünnepét.

A SissiPark luxus apartmanszálló és pályaszállás mindehhez kifogástalan kényelemmel és „saját” panorámával is hozzájárul. Így lesz tökéletes és felejthetetlen az ünnep a hegyen.

További információk és online foglalás: www.sissipark.at/hu

(x)

Címlapon

Vitatott alkalmazással állt elő a Facebook

Vitatott alkalmazással állt elő a Facebook

A gyerekek mostantól szülői felügyelettel használhatják a cég új chat-programját. A fiataloknak készült program éles kritikákat váltott ki, a Facebook azonban szakértőkkel egyeztetve próbálja garantálni a fiatalok biztonságát. Az utóbbi időben rengeteget tettek a szélsőséges tartalmak és a hamis hírek kiszűréséért, legújabb programjuk pedig az öngyilkosságot fontolgatóknak is segítségére lehet.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Idén is 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványt kapnak karácsonyra a nyugdíjasok a kormánytól. Ön szerint kiknek járna még az utalvány?