Mit kezdjünk a megtakarításunkkal a minikamatok világában?

Egyszerű, mint az egyszeregy: ha három százalék lesz az infláció és csak egy százalékos kamatot kapunk a bankbetétben tartott pénzünkre, akkor két százalékkal kevesebb árut tudnunk megvenni egy év múlva, mint most. Épp ilyennek tűnik most a helyzet - ráadásul közel öt év után először fordul elő az is, hogy mínuszba süllyedt a kisbefektetők kedvenc állampapírjának reálhozama.

Nem kell azonban beletörődnünk, hogy megtakarításaink a futamidő lejártával kevesebbet érnek majd, mint amikor lekötöttük őket: egy megfelelően összeállított portfólió továbbra is hasznot hozhat a lakossági befektetőknek, csak talán más eszközök felé kell fordulnunk, mint amiket az elmúlt években megszoktunk.

Ebben most mi is segítünk:

a Privátbankár.hu és az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő ingyenes befektetői szeminárium-sorozatot indít, melynek első állomását szeptember 25-én tartjuk.

A szemináriumon az alábbi témákkal foglalkozunk:

Befektetési lehetőségek alacsony kamatok és emelkedő infláció mellett

Bankbetét? Állampapír? Befektetési alapok? Tőzsde? Honnan jön a reálkamat?

Meddig emelkednek még a részvénypiacok?

Pontosan 10 éve érte el a részvénypiac akkori csúcsát, amit minden idők egyik legnagyobb globális pénzügyi válsága követett. Mi történt azóta, mik az elmúlt 10 év tanulságai? Hol tartunk most az akkori csúcshoz képest? Meddig mehet még a piac és mik lehetnek egy piaci fordulat előjelei?

Saját befektetési stratégiát és befektetési portfóliót szeretne?

Megmutatjuk, hogy hogyan tud kockázatvállalási hajlandóságának és céljainak megfelelő befektetési portfóliót összeállítani.

Hogyan spórolhatunk a befektetési költségeken?

Biztonságosan, olcsón, online: Az alacsony hozamkörnyezetben nem csak a jól összeállított portfóliónak, hanem a befektetési költségeknek is komoly hatása van a hozamainkra. Spóroljon akár több százezer forintot évente, megmutatjuk hogyan!

A szemináriumon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az itt található űrlap kitöltésével lehet >>

Időpont: 2017. szeptember 25. 17:00

Helyszín: Aegon Biztosító székháza, 1091 Budapest, Üllői út 1.

Regisztrációval kapcsolatos kérdésekkel keressen minket az alábbi elérhetőségeken:
konferencia@privatbankar.hu
+36 70 408 2087

Jelentkezés

Kérdése van? Keresse kollégánkat!

+36 70 408 2087

konferencia@privatbankar.hu

Partner