A kriptodevizák a kisbefektető szemével

A kriptodevizák teljesen felforgatták a pénzügyi világot -  világszerte milliók helyezik el megtakarításaikat egy olyan piacon, amelyet senki sem felügyel, senki sem szabályoz, de mivel korábban nagyon rövid idő alatt sokszorosára emelkedtek az árfolyamok, mindenki a gyors meggazdagodást reméli tőle. A bitcoin és társaik egyre szélesebb körben érhetőek el, sokan már arról beszélnek, akár a dollár világpénz-szerepét is átvehetik a kriptodevizák - mit gondol erről a szakértő?

Mi lesz, ha véget ér a tőzsdei rali?

Mit tehet az, aki nem a kriptodevizák körében szeretné kockáztatni befektetését, de az alacsony kamatok és az ébredező infláció világában is szeretne értelmezhető reálhozamhoz jutni? Milyen eszközök teljesíthetnek jól a hagyományos befektetések közül? Hogyan készülhetünk fel az egyre szélesebb körben várt tőzsdei korrekcióra akkor, amikor még minden hír csak az újabb csúcsokról, rekordokról szól? Megkérdezzük a professzionális befektetőt!

A Privátbankár.hu és az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő ingyenes befektetői szeminárium-sorozatának következő állomását február 13-án tartjuk.

A szemináriumon az alábbi témákkal foglalkozunk:

A Nagy Átverés vagy az Új Világpénz? A kriptodeviza-sztori a kisbefektetők szemszögéből

Te kibírnál egy 50%-os zuhanást?

Sokan tartanak egy nagy korrekciótól, mit tehet ilyenkor a kisbefektető és hogyan készül erre a profi befektető? A részvény- és kötvénypiac kilátásai.

Hogyan spórolhatunk a befektetési költségeken?

Biztonságosan, olcsón, online: Az alacsony hozamkörnyezetben nem csak a jól összeállított portfóliónak, hanem a befektetési költségeknek is komoly hatása van a hozamainkra. Spóroljon akár több százezer forintot évente, megmutatjuk hogyan!

A szemináriumon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az itt található űrlap kitöltésével lehet >>

Időpont: 2018. február 13. 17:00

Helyszín: Aegon Biztosító székháza, 1091 Budapest, Üllői út 1.

Regisztrációval kapcsolatos kérdésekkel keressen minket az alábbi elérhetőségeken:
konferencia@privatbankar.hu
+36 1 225 0042

Jelentkezés

Kérdése van? Keresse kollégánkat!

+36 1 225 0042

konferencia@privatbankar.hu

Partner