Európa rohamosan átalakuló geopolitikai helyzete - fókuszban a közép-kelet-európai régió

A 2008-as globális pénzügyi válság mára biztonságpolitikai krízissé alakult.  A Baltikumtól a Balkánig újra éles hatalmi versengést látunk.  Hogyan változik meg Európa biztonságpolitikája a Brexittel?  Válságba taszítja-e Trump a transzatlanti kapcsolatokat?

Biztonságos befektetés = alacsony hozam? Nem feltétlenül! A legjobb  kötvénypiaci lehetőségek a régióban

Oázis a kamatsivatagban... Padlón vannak a kamatok, az állampapír-hozamok - Európában, Magyarországon ez még évekig így is maradhat. Tavaly azonban jó hozamot lehetett elérni magyar, lengyel, román kötvényekkel - van-e még szufla ezekben, mik a várakozások? Nagy kockázat mellett magas hozam kínálkozik az orosz és a török piacokon?

Mi lesz veled, forint?

Már három-négy éve alig-alig lép ki a 305-315 forintos csatornából az euró, a stabilitás azt sejteti, mintha titkos árfolyam-karbantartás történne. Mely erők hatnak a forinterősödés, melyek a forintgyengülés irányába, és vajon melyik fog győzni a következő években? Érdemes-e devizában megtakarítani, vagy inkább maradjunk a forintnál?

Hogyan spórolhatunk a befektetési költségeken?

Biztonságosan, olcsón, online: Az alacsony hozamkörnyezetben nem csak a jól összeállított portfóliónak, hanem a befektetési költségeknek is komoly hatása van a hozamainkra. Spóroljon akár több százezer forintot évente, megmutatjuk hogyan!

A Privátbankár.hu és az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő ingyenes befektetői szeminárium-sorozatának következő állomását május 22-én tartjuk.

A szemináriumon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az itt található űrlap kitöltésével lehet >>

Időpont: 2018. május 22. 17:30

Helyszín: Aegon Biztosító székháza, 1091 Budapest, Üllői út 1.

Regisztrációval kapcsolatos kérdésekkel keressen minket az alábbi elérhetőségeken:
konferencia@privatbankar.hu
+36 1 225 0042

Jelentkezés

Kérdése van? Keresse kollégánkat!

+36 1 225 0042

konferencia@privatbankar.hu

Partner