Fellegi Tamás
tőkepiaci szakértő, Privátbankár.hu

Az MNB-nél töltött szakmai gyakorlat után a tőzsdei újságírást, elemzést a Napi Gazdaságnál kezdte, a Privátbankár.hu-nál 2014 óta dolgozik. A Bárki lehet tőzsdés és az Adventurous moneymaking c. könyvek szerzője.

Paku Dénes
kiemelt ügyfélszolgálati munkatárs, Aegon Alapkezelő

Pálfi Györgyportfóliómenedzser

Pálfi György 2007-ben végzett a Budapesti Közgazdasági Egyetem Gazdálkodástudományi karán, Tőkepiac és Vállalat szakirányon. Karrierjét az Allianz Alapkezelőnél kezdte, ahol részvény portfolió kezelőként dolgozott.
2009-től az AEGON Alapkezelőnél részvényportfólió-menedzser. 2009-ben a megszerezte a CEFA, 2013-ban a szakmában nemzetközileg is elismert CFA oklevelet. Az Aegon Alfa, Maraton Aktív Vegyes, Aegon Közép-Európai Részvény, Aegon Russia, Aegon Lengyel Részvény, Aegon Smart Money, Aegon Bessa és az Aegon Climate Change, Aegon Ózon Alap kezeléséért felelős.

2017-ben a szakma és a közönség szavazatai alapján a Privátbankár.hu Klasszis-díjátadóján Az Év Feltörekvő Portfóliómenedzsere 2017 címet nyerte el.

Veresegyházi Gábor
online értékesítési vezető, Aegon Alapkezelő

2014 óta segíti az Aegon Alapkezelő zrt. online kommunikációját és az online értékpapír számlájának ügyfélközpontú fejlesztését. 2016-tól online értékesítési vezetőként irányítja az Aegon Alapkezelő digitális területekért felelős csapatát. Korábban a Privátbankár.hu gazdasági portál értékesítési és marketing menedzsereként dolgozott.