Eidenpenz József
tőkepiaci szakértő, Privátbankár.hu

Eidenpenz József 1994-ben végzett a Budapesti Közgazdasági Egyetemen. A Világgazdaság című napilap újságírója 1992-től, a Napi Gazdaság üzleti napilapé 1995-től. A Privátbankár.hu főmunkatársa 2011-től. Foglalkozik kötvénypiaccal, befektetési alapokkal, részvénypiacokkal, árupiacokkal, kriptodevizákkal. A 2000-es év körül többször megválasztották az Év Állampapírpiaci Újságírójának.

Káncz Csaba

Káncz Csaba külpolitikai szakértő, Privátbankár.hu

Káncz Csaba 1993-ban végzett az Utsunomiya Egyetemen Japánban.  12 évet dolgozott a budapesti Brit Nagykövetség gazdasági és politikai tanácsadójaként, két évet pedig Brüsszelben az Európai Bizottság tanácsosaként.  2015 óta a Privátbankár munkatársa, egyetemi oktató.  Több nemzetközi politikai írását a német sajtó is átvette.

Paku Dénes
kiemelt ügyfélszolgálati munkatárs, Aegon Alapkezelő

Paku Dénes 10 éve dolgozik az Aegon Alapkezelőnél. 2008-ban mid-office munkatársként kezdte, ahol megismerkedhetett a befektetési alapok részleteivel/alapjaival. 2014-től az Alapkezelő kiemelt ügyfélszolgálati munkatársa, ahol az Ügyfelekkel való kapcsolattartásáért felel.
2016-ben a legjobb Aegon Ügyfélkapcsolati munkatársnak választották Magyarországon.

Szűcs Zoltánportfóliómenedzser

2013 augusztusában csatlakozott az AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő csapatához, mint portfóliómenedzser. Korábbi munkahelyén, a K&H Alapkezelőnél 3 évet töltött hasonló munkakörben.

Zoltán 2010-ben végezte el a Budapesti Corvinus Egyetem Pénzügy szakát befektetés-elemzés és kockázatkezelés szakirányon. 2014-ben megszerezte a szakmában és nemzetközileg is elismert CFA oklevelet.

Dedikált alapjai: Aegon BondMaxx Abszolút Hozamú Kötvény, Aegon Nemzetközi Kötvény, Aegon Feltörekvő Európa Kötvény Befektetési Alap. Részt vesz a Aegon MoneyMaxx Expressz Abszolút Hozamú Befektetési Alap kezelésében.

Jelentkezés

Kérdése van? Keresse kollégánkat!

+36 1 225 0042

konferencia@privatbankar.hu

Partner