(Fotó: OTP Bank)

Barlai Róbertaz OTP Bank Regionális Treasury ügyvezető igazgatója

1994 óta dolgozik a magyar tőkepiacon. A közgazdasági diploma megszerzésekor már egy német bank magyarországi brókercégénél volt kötvénykereskedő. 1998-tól Magyarország egyik meghatározó értékpapír forgalmazó cégénél, az Erste Bank befektetési Zrt-nél dolgozott, ahonnan kereskedési igazgatóként távozott 2008 nyarán. Ugyanekkor csatlakozott az OTP Bankcsoporthoz, ahol a csoportszintű Treasury tevékenységért felelős ügyvezető igazgatóként dolgozik a mai napig is. Feladata a bankcsoport tőkepiaci tevékenységének fejlesztése. Az elmúlt majdnem hat év alatt regionális treasury szervezetet épített, aktív kereskedési és sales tevékenységgel.

Kovács Domonkosaz ALTEO Nyrt. M&A és tőkepiacok igazgatója

Kovács Domonkos M&A és tőkepiacok igazgatóként 2012 márciusa óta dolgozik az ALTEO-nál.
Közel 18 éves tapasztalattal rendelkezik befektetés-elemzési, akvizíciós, illetve tőkepiaci területen.
1993-ban végzett a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem pénzügy szakán, ezt követően hét éven keresztül a CAIB Értékpapír Rt. vállalati pénzügyi osztályán dolgozott, ahol számos tőzsdei kibocsátási és akvizíciós tanácsadási projektben vett részt, 1997-től már a CAIB vállalati pénzügyi osztályának vállalatértékelésekért felelős igazgatójaként.
2000-től a Wallis Zrt. befektetés-elemzési igazgatója, majd 2005-től a cégcsoport kontrolling vezetője. 2008 áprilisától 2011 márciusáig a Deloitte Zrt. pénzügyi tanácsadási részlegén a vállalatértékelési és pénzügyi modellezési üzletág vezetőjeként dolgozott.

Székely Gábor
az APPENINN Nyrt. Igazgatótanácsának tagja, operatív igazgató

2004 óta az RMBK 2003 Zrt. befektetésekkel és tanácsadással foglalkozó cég vezérigazgatója. Nagy tapasztalatot szerzett lakóparkok komplex üzemeltetésének irányításában, ipari ingatlanok és logisztikai központok működésének koordinálásban, lakópark fejlesztésben. Tanácsadóként részt vett jelentős hazai cégek töke műveleteiben, szakértőként pedig ipari termelő üzemek értékesítésébe is bekapcsolódott. 2006-ig a Rotary Fúrási Zrt. felügyelőbizottságának elnöki pozícióját is betöltötte. Tanulmányait 1996-ban a Pénzügyi és Számviteli Főiskola Pénzügy szakán végezte, mint Adó, vám, illeték szakirányú Közgazdász.

Tardos Gergely
az OTP Elemzési Központ vezető elemzője

Tardos Gergely a Corvinuson végzett Pénzügy - Gazdaságpolitika szakon. Ezután az MNB-ben dolgozott, majd 2004-től az OTP Bank Elemzési Központjának helyettes vezetője, 2009-től vezetője. Az Elemzési Központ felel a bankcsoport országainak makrogazdasági, banki, deviza- és kötvénypiacainak és egyes ágazatainak követéséért és előrejelzéséért.

Tordai Péteraz E2 Hungary pénzügyi igazgatója


Tordai Péter igazgató, 20 éves tapasztalattal rendelkezik a banki és energetika területén.  Meggyőző jövőképpel, erős tervezési és szervezési készséggel rendelkezik. Vezetési stílusa motiváló, üzlettervezés és a folyamat újratervezés terén tekintélyes hírneve van. 2010-től 2014-ig a KBC Equitas Zrt. ügyvezető igazgatója, 2014. novemberétől 2015. júniusáig MET Hungary Ltd. Üzletfejlesztési igazgatója, 2015. Júniusától pedig az E2 Hungary Ltd. Pénzügyi igazgatója. Mesterdiplomáját a Corvinus Egyetemen és a Közép-európai Egyetemen szerezte.

Végh Richárd
a Budapesti Értéktőzsde vezérigazgatója

Végh Richárd 2015 decembere óta a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) Igazgatóságának tagja, 2016. január 1-től annak vezérigazgatója. 2013 óta a Befektető-védelmi Alap (BEVA) igazgatósági tagja. 2013 novembere és 2015 decembere között a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Tőkepiaci Felügyeleti Igazgatóságának igazgatójaként irányítása alá tartozott a hazai tőkepiaci intézmények felügyelete, bennfentes kereskedelemmel, piacmanipulációval kapcsolatos piacfelügyeleti vizsgálatok, továbbá a tőkepiaci kibocsátói engedélyek kiadása. Az MNB-t számos hazai és külföldi szervezetben képviselte, többek között az ESMA Felügyelői Bizottságában. 2004 és 2013 között a Budapesti Értéktőzsde Üzletpolitikai Igazgatóságán dolgozott különböző pozíciókban.

Információ

 

Kérdése van? Keresse kollégánkat!

 

Elek Péter

+36 70 408 2087

elek.peter@privatbankar.hu

Akik bemutatkoznak