• BÉT Akadémia – Professzionális Befektetői Fórum 2. - Hegedűs Csaba

  • BÉT Akadémia – Professzionális Befektetői Fórum 2.

  • BÉT Akadémia – Professzionális Befektetői Fórum 2. - László Linda

  • BÉT Akadémia – Professzionális Befektetői Fórum 2. - Adam Lessing

  • BÉT Akadémia – Professzionális Befektetői Fórum 2. - Czímer Balázs

  • BÉT Akadémia – Professzionális Befektetői Fórum 2.

  • BÉT Akadémia – Professzionális Befektetői Fórum 2. - Gyurcsik Attila

  • BÉT Akadémia – Professzionális Befektetői Fórum 2. - Panelbeszélgetés

Adam LessingHead of Austria and Eastern Europe, Fidelity International

Adam Lessing a Fidelity Worldwide Investment svájci, ausztriai és kelet-európai régióért felelős vezetője, az alapkezelő 300 milliárd dolláros kezelt vagyonával a globális vagyonkezelési piac egyik prominens képviselője. A Fidelityhez való csatlakozást megelőzően a szakember az Aviva Investors európai üzletfejlesztési vezetője volt, de többek között az AXA Investment Managersnél az észak-európai értékesítéséért felelt, sőt a Goldman Sachs Asset Management ügyvezető igazgatói pozícióját is betöltötte. Jogi doktorátust szerzett a Bécsi Egyetemen, valamint nemzetközi jogi diplomát a kaliforniai Berkeley Egyetemen. Több szakmai szövetségben is tagsággal rendelkezett, jelenleg az ausztriai külföldi befektetési alapkezelők szövetségének (VÖIG) igazgatósági tagja.

Czímer BalázsMcKinsey & Company, partner

2006-ban végzett a Budapesti Corvinus Egyetem Vezetés és szervezés főszakirányán. Pályáját 2006-ban generalista tanácsadóként a McKinsey & Company nemzetközi tanácsadó cég budapesti irodájában kezdte, jelenleg a vállalat globális partnere. Balázs pályafutása alatt alapvetően a pénzügyi szektor vállalatait támogatta több mint 15 országban világszerte. Jelenleg a vállalat kockázatkezelési területét vezeti a közép-európai régióban, illetve vezeti a hazai bankszektor kiszolgálásáért felelős csapatot. 2010-ben MBA oklevelet szerzett a London Business School programján.

Gyurcsik AttilaAccorde Alapkezelő Zrt. - Befektetési igazgató

CFA, az Accorde Alapkezelő Zrt. (Concorde Csoport) Befektetési Igazgatója. Attila korábban a szintén csoporttag Concorde Értékpapír Zrt. elemzési üzletágát vezette. Ezt megelőzően pedig a bank és a telekommunikációs szektor elemzéséért felelt. Utóbbi minőségében a londoni AQ Research független, elemzőket minősítő cég 2007-ben és 2009-ben is a legjobb hazai részvényelemzőnek választotta. Tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetemen valamint az angliai Nottingham Trent University-n végezte. 2010-ben CFA oklevelet szerzett és 2012-től elnökségi tagja a Befektetési Szakértők Magyarországi Egyesületének, amely a CFA Institute magyarországi társszervezete.

Hegedűs CsabaOTP Bank Nyrt., Befektetői Kapcsolatok és Tőkepiaci Műveletek osztály helyettes vezetője

2006-ban végzett a Budapesti Corvinus Egyetem pénzügy főszakirányán. Pályáját 2006-ban makrogazdasági elemzőként kezdte az Inter-Európa Bank Befektetési Szolgáltatások és eBusiness üzletágán. 2008 júliusában csatlakozott az OTP Bank Nyrt. Befektetői Kapcsolatok és Tőkepiaci Műveletek osztályához, ahol jelenleg a részleg helyettes vezetőjeként a hazai és külföldi befektetők és elemzők szakszerű és transzparens tájékoztatásáért, valamint a befektetői bázis szélesítéséért dolgozik.

László LindaMagyar Telekom Nyrt. - Befektetői Kapcsolatok osztályának vezetője

László Linda 2007 novembere óta dolgozik a Magyar Telekom Befektetői Kapcsolatok osztályán, ahol az intézményi- és kisrészvényesekkel, valamint a részvényelemzőkkel folytatott transzparens és konstruktív kétirányú párbeszédért felel. 2006-ban végzett a Budapesti Corvinus Egyetem vállalati pénzügyek szakán, ezt követően a CAIB Tőkepiaci Tanácsadó Zrt-nél dolgozott. Több eladó oldali akvizíciós tanácsadási projektben, kötelező nyilvános ajánlattétel előkészítésében, tőzsdéről történő kivezetéshez szükséges tőzsdei ajánlat megírásában vett részt.