Karakó TamásANY Biztonsági Nyomda Nyrt., gazdasági vezérigazgató-helyettes

Karakó Tamás közgazdász, okleveles könyvvizsgáló, IFRS mérlegképes könyvelő képesítéssel és tőzsdei szakvizsgával rendelkező szakember, aki immár 14 éve vesz részt a Nyomda gazdasági tevékenységében. Előtte az Ernst & Young audit igazgatóságának menedzsereként tevékenykedett. A Nyomdánál kontrolling igazgatóként kezdte karrierjét, majd a tőzsdére lépést követően befektetői kapcsolattartó is lett. A Portfolio.hu által készített felmérések szerint, a hazai alapkezelők többször is a legjobb befektetői kapcsolattartónak választották a Budapesti Értéktőzsdére bevezetett cégek körében. 2008-tól a társaság gazdasági igazgatója, majd 2017-től gazdasági vezérigazgató-helyettes. A Nyomda Csoporthoz tartozó cégek közül a román Zipper és a Gyomai Kner Nyomda igazgatóságának tagja és a Specimen Zrt. és ANYpay Zrt. felügyelőbizottságának elnöke.

Lajkó Ferenc
Waberer's International Nyrt., vezérigazgató

Lajkó Ferenc a győri Széchenyi Egyetemen közlekedés-menedzsment és gazdálkodás-menedzsment BSc végzettséget szerzett.
Tanulmányait követően 1997-ben kezdett üzletkötőként dolgozni, először a Hungarocamion Rt., majd a Volán Tefu Rt. alkalmazásában. Mindkét cég a ma Waberer’s International Nyrt. néven ismert európai közúti fuvarozó vállalat előde. Később, a két jogelőd összeolvadása után különböző vezető funkciókat töltött be a Waberer’s International Zrt. kereskedelmi és fuvarozási operációs területén.
Gyors szakmai előmenetele során 2007 és 2011 között már fuvarozási vezérigazgató helyettesi pozícióban irányította a hozzá tartozó területeket: a kereskedelmet és a fuvarozási operációt. 2012 és 2016 között újabb terület került az irányítása alá, hiszen fuvarozási és szállítmányozási vezérigazgató helyettesként a fuvarozási, kereskedelmi és szállítmányozási feladatokért egyaránt felelt.
Ebben az időszakban a vállalat többször is kiemelkedően eredményes évet tudhatott maga mögött, a nemzetközi piacon pedig stabilizálta, megerősítette helyzetét. A társaság tulajdonosi szerkezetében 2016-ban beállt változások után Lajkó Ferenc immár a Vezérigazgatói pozíciót betöltve dolgozik azon, hogy a vállalat folytassa a megkezdett, sikeres utat.

Loncsák AndrásAegon Alapkezelő, részvényüzletág-vezető

Loncsák András 1998-ban végzett a Budapesti Pénzügyi és Számviteli Főiskolán, 2004-ben megszerezte a Bankárképzőn az EFFAS befektetés elemzői képesítést. 19 éve dolgozik a tőkepiacon és 10 éve dolgozik portfólió menedzserként az Aegon Alapkezelőnél, ahol jelenleg az igazgatóság tagja és a részvényüzletág vezetője.

Miró JózsefErste Befetktetési Zrt., vezető elemző

Miró József fizikusként végzett az Eötvös Loránd Tudományegyetemen 1993-ban. Ugyanebben az évben a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, az Atomfizika Tanszéken kezdett el dolgozni, mint Ph.D ösztöndíjas hallgató. 1999-ben szerzett Ph.D címet fizikából és még ugyanebben az évben elhagyta a fizikusi pályát és csatlakozott a Cashline Értékpapír társasághoz, ahol részt vett az elemzői csapat kialakításában. Amellett, hogy 2000-től az elemzői csapatot vezette, több részvény elemzését is végezte. Így az elmúlt évek során gyakorlatilag az összes jelentősebb, a magyar börzén forgó céget elemezte, alapvetően fundamentális megközelítésben. 2001-ben a cég igazgatósági tagja lett, amelyről 2005-ben mondott le. 2005-óta dolgozik az Erste Befektetési Zrt.-nél. Itt előbb részvény és piaci stratégiával foglalkozott, majd 2007-től a magyar elemzői csapat vezetője lett.

Információ

 

Kérdése van? Keresse kollégánkat!

 

+36 70 408 2087

konferencia@privatbankar.hu

Bemutatkoznak