Hegyi ÁdámKBC Securities, vezérigazgató-helyettes, Corporate Finance vezetõ

A Corporate Finance csapat vezetője. 2002-ben csatlakozott a KBC Securities Corporate Finance részlegéhez, 18 éves befektetési banki tapasztalattal rendelkezik.
Számos vállalatfelvásárlást és értékesítést vezetett Magyarországon, kiemelkedő iparági tapasztalattal rendelkezik az energetika, közművek, szállítmányozás és mezőgazdaság területén.
Mielőtt csatlakozott a KBC-hez, egy magas színvonalú banki megoldásokat nyújtó IT társaság ügyvezetője, korábban pedig a Sanpaolo-IMI csoport közép- és kelet-európai régiót elemző makrogazdasági részlegének vezetője volt.

Dr. Kóka Gábora Deloitte Private vezető partnere

Dr. Kóka Gábor a Deloitte Magyarország Ingatlan Iparági Csoportjának vezető partnere. Jogász végzettsége mellett okleveles adótanácsadó. Gábor egyetemi tanulmányai alatt csatlakozott a Deloitte csapatához. Az évek során széles körű tapasztalatot szerzett helyi és nemzetközi adótervezési megoldások kidolgozásában, komplex vállalatcsoportok strukturálásában, valamint ingatlanfejlesztők, befektetők és szolgáltatók számára nyújtott tranzakciós segítségnyújtásban. A magyar és az európai piac legnagyobb szereplői mellett a Magyar Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület és a Magyar Bevásárlóközpontok Szövetségének adótanácsadója, ezzel párhuzamosan szorosan együttműködik a RICS-szel. Gábor vezető adótanácsadóként eljárva egyaránt képviseli az ingatlanipart a kormányzati kapcsolatokban és szabályozási kérdésekben is.

Sajgál Gáborvezérigazgató, Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt.

Sajgál Gábor tanulmányait az Ybl Miklós Műszaki Főiskola Épületgépész, ill. a Pénzügyi és Számviteli Főiskola mérnök-üzemgazdász szakán végezte. Közel 5 évet dolgozott tervezőként és projekt managerként, ennek egy részét Németországban banki és Kazahsztánban gázipari fejlesztésekben közreműködve.
Az elmúlt húsz év során elsősorban vezető multinacionális vállalatok – Shell Gas, Citibank, MOL, PwC – projektfejlesztéseit, majd a későbbiekben ingatlangazdálkodási tevékenységeit irányította. 2002-től hét éven keresztül a magyarországi ingatlanpiacra koncentrálva komplex ingatlanvagyon kezelési és fejlesztői tevékenységet végzett az amerikai tulajdonú kockázati tőke befektető társaság, a Stryker Group magyarországi vagyonkezelését végző Indotek cégcsoportnál. Ezt követően az egyik legjelentősebb német ingatlanfejlesztő és befektető társaságnál az IVG-nél végzett vagyonkezelést.
A Budapesti Ingatlan Nyrt.-nél 2011-ben kezdett dolgozni ingatlan hasznosítási üzletág igazgatóként, 2016 decembere óta a Társaság vezérigazgatója. Az elmúlt 15 év során jelentős tapasztalatot szerzett irodaház portfolió re-strukturálási projektek megvalósításában.

Schilling DánielDuna House Holding Nyrt., Befektetői kapcsolatok és M&A vezető

Schilling Dániel közgazdászként végzett a Budapesti Corvinus Egyetemen 2008-ban, emellett CEMS MIM diplomával rendelkezik. Tanulmányait követően a Zurich Insurance Group barcelonai regionális központjában foglalkozott post-merger integrációval, majd 2009-től a Concorde Vállalati Pénzügyek Kft-nél (későbbi nevén Concorde MB Partners) folytatta pályáját. A Concorde-nál töltött évei során számos m&a és tőkepiaci tranzakcióban vett részt Magyarországon és a régióban, ideértve a Duna House Holding Nyrt. 2016. novemberi IPO-ját is. 2017 októberében csatlakozott a Duna House Csoporthoz befektetői kapcsolatok és M&A vezetői pozícióban.

Szalay Ritakibocsátási igazgató, Budapesti Értéktőzsde

Szalay Rita az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán végzett, jogi gyakornoki évei alatt főként felszámolással, cégjoggal, illetve szellemi alkotások jogával foglalkozott. MBA diplomáját 2003-ban szerezte a University of Cincinnati Carl. H. Lindner College of Business programjában. 2006-ban került a Budapesti Értéktőzsdére, ahol jelenleg a Kibocsátói Igazgatóságot vezeti. Munkájának jelentős részét teszik ki a tőzsdét, tőkepiacot, kibocsátókat érintő hazai és uniós szabályozási kérdések, de szívesen vesz részt oktatási tevékenységben is.
A KELER KSZF Zrt. felügyelőbizottságának elnöke, valamint a Budapesti Értéktőzsde képviseletében tagja a tőzsde mellett működő Kibocsátói Bizottságnak és Felelős Társaságirányítási Bizottságának és a FESE Listing Experts munkacsoportjának.

Információ

 

Kérdése van? Keresse kollégánkat!

 

+36 70 408 2087

konferencia@privatbankar.hu

Bemutatkoznak