Újabb állomásához érkezik a Budapesti Értéktőzsde és a Privátbankár.hu exkluzív befektetői-kibocsátói rendezvénysorozata: a BÉT Akadémia – Professzionális Befektetői Fórum második rendezvényét 2017. október 18-án délelőtt tartjuk a budapesti Larus Étterem és Rendezvényközpontban.

Az első alkalommal a midcap-szegmens két jeles képviselője mutatta be magát, a második rendezvényen két bluechip-részvény került terítékre. A harmadik rendezvényen két nagymúltú vállalat, az ANY Biztonsági Nyomda és a Waberer's International képviselői mutatják be a társaság eredményeit, terveit, várakozásait a lehetséges befektetők számára, és válaszolnak a  felmerülő kérdésekre is. A kibocsátói prezentációk, a kérdésekre adott őszinte  válaszok segíthetnek a befektetői döntések meghozatalában, így növekedhet a hazai részvények aránya a hazai portfóliókban.

A kibocsátói prezentációk,  kérdések és válaszok mellett professzionális elemzők adnak helyzetképet a tőkepiacról. A nyomdaipari piac elemzésére az Aegon Alapkezelő részvényüzletág-vezetőjét, a logiszitkai-szállítmányozási piac elemzésére az Erste Befektetési Zrt. vezető elemzőjét kértük fel.

Félnapos rendezvényünk végén izgalmas panelbeszélgetésnek adunk helyet a világgazdaság és a magyar gazdaság, a tőkepiac aktuális folyamatairól és kilátásairól.

A rendezvény zártkörű, kizárólag meghívottak vagy előre egyeztetve a meghívott által delegált személyek vehetnek részt rajta az online jelentkezési lap kitöltésével, a jelentkezés visszaigazolása után.


BÉT Akadémia - Professzionális Befektetői Fórum 3.

Időpont: 2017. október 18.

Helyszín: Larus Étterem és Rendezvényközpont

Információ

 

Kérdése van? Keresse kollégánkat!

 

+36 70 408 2087

konferencia@privatbankar.hu

Bemutatkoznak