Újabb állomásához érkezik a Budapesti Értéktőzsde és a Privátbankár.hu exkluzív befektetői-kibocsátói rendezvénysorozata: a BÉT Akadémia – Professzionális Befektetői Fórum negyedik rendezvényét 2017. december 5-én délelőtt tartjuk a budapesti Larus Étterem és Rendezvényközpontban.

A negyedik rendezvényen két, az ingatlanpiacon aktív vállalat, a Duna House és a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. képviselői mutatják be a társaság eredményeit, terveit, várakozásait a lehetséges befektetők számára, és válaszolnak a  felmerülő kérdésekre is. A kibocsátói prezentációk, a kérdésekre adott őszinte  válaszok segíthetnek a befektetői döntések meghozatalában, így növekedhet a hazai részvények aránya a hazai portfóliókban.

A fórumon kiemelten foglalkozunk a szabályozott ingatlanbefektetési társaságokban, azaz a SZIT-ekben rejlő lehetőségekkel, a szabályozással és kilátásokkal.

Félnapos rendezvényünk végén izgalmas panelbeszélgetésnek adunk helyet a világgazdaság és a magyar gazdaság, a tőkepiac, az ingatlanpiac aktuális folyamatairól és kilátásairól.

A rendezvény zártkörű, kizárólag meghívottak vagy előre egyeztetve a meghívott által delegált személyek vehetnek részt rajta az online jelentkezési lap kitöltésével, a jelentkezés visszaigazolása után.


BÉT Akadémia - Professzionális Befektetői Fórum 4.

Időpont: 2017. december 5.

Helyszín: Larus Étterem és Rendezvényközpont

Információ

 

Kérdése van? Keresse kollégánkat!

 

+36 70 408 2087

konferencia@privatbankar.hu

Bemutatkoznak