• BÉT Akadémia – Professzionális Befektetői Fórum 2. - Hegedűs Csaba

  • BÉT Akadémia – Professzionális Befektetői Fórum 2.

  • BÉT Akadémia – Professzionális Befektetői Fórum 2. - László Linda

  • BÉT Akadémia – Professzionális Befektetői Fórum 2. - Adam Lessing

  • BÉT Akadémia – Professzionális Befektetői Fórum 2. - Czímer Balázs

  • BÉT Akadémia – Professzionális Befektetői Fórum 2.

  • BÉT Akadémia – Professzionális Befektetői Fórum 2. - Gyurcsik Attila

  • BÉT Akadémia – Professzionális Befektetői Fórum 2. - Panelbeszélgetés

Újabb állomásához érkezik a Budapesti Értéktőzsde és a Privátbankár.hu exkluzív befektetői-kibocsátói rendezvénysorozata: a BÉT Akadémia – Professzionális Befektetői Fórum második rendezvényét 2017. május 30-án délelőtt tartjuk a budapesti Larus Étterem és Rendezvényközpontban.

Az első alkalommal a midcap-szegmens két jeles képviselője mutatta be magát, a második rendezvényen két bluechip-részvény kerül terítékre: az OTP és a Magyar Telekom képviselői mutatják be a társaság eredményeit, terveit, várakozásait a lehetséges befektetők számára, és válaszolnak a  felmerülő kérdésekre is. A kibocsátói prezentációk, a kérdésekre adott őszinte  válaszok segíthetnek a befektetői döntések meghozatalában, így növekedhet a hazai részvények aránya a hazai portfóliókban.

A kibocsátói prezentációk,  kérdések és válaszok mellett professzionális elemzők adnak helyzetképet a tőkepiacról. A bankszektor elemzésére a McKinsey & Company partnerét, a telekom-szektor elemzésére az Accorde Alapkezelő befektetési igazgatóját kértük fel, a makrogazdasági helyzetképet a Fidelity International régiós vezetője vázolja fel.

Félnapos rendezvényünk végén izgalmas panelbeszélgetésnek adunk helyet a világgazdaság és a magyar gazdaság, a tőkepiac aktuális folyamatairól és kilátásairól, amelyben a CIB Bank privátbanki részlegének vezetője is részt vesz.

A rendezvény zártkörű, kizárólag meghívottak vagy előre egyeztetve a meghívott által delegált személyek vehetnek részt rajta az online jelentkezési lap kitöltésével, a jelentkezés visszaigazolása után.


BÉT Akadémia - Professzionális Befektetői Fórum 2.

Időpont: 2017. május 30.

Helyszín: Larus Étterem és Rendezvényközpont