A BUX index 2016 végére történelmi csúcsra emelkedett, ezzel a Budapesti Értéktőzsde két egymást követő évben a világ 10 legjobban teljesítő tőzsdéje között végzett.  A tőkepiac fejlesztése kiemelt kormányzati prioritást kapott – annak érdekében, hogy a befektetők megismerhessék a hazai tőzsdei befektetési lehetőségeket, felmérhessék a bluechipek mellett a közepes kapitalizációjú cégekben rejlő potenciált is, a Budapesti Értéktőzsde és a Privátbankár.hu

exkluzív befektetői-kibocsátói rendezvénysorozatot

szervez. A BÉT Akadémia – Professzionális Befektetői Fórum első állomását 2017. február 28-án délelőtt tartjuk a Larus Étterem és Rendezvényközpontban.

A rendezvényen az ALTEO Nyrt. és az APPENINN Nyrt. képviselői mutatják be a társaság eredményeit, terveit, várakozásait a lehetséges befektetők számára, és válaszolnak a felmerülő kérdésekre is. A kibocsátói prezentációk, a kérdésekre adott őszinte válaszok segíthetnek a befektetői döntések meghozatalában, így újra hazai részvények kerülhetnek a hazai portfóliókba.

A kibocsátói prezentációk, kérdések és válaszok mellett professzionális elemzők adnak helyzetképet az energia- és az  ingatlanpiacról, továbbá izgalmas panelbeszélgetésnek adunk helyet a világgazdaság és a magyar gazdaság aktuális folyamatairól és kilátásairól.

A rendezvény zártkörű, kizárólag meghívottak vagy előre egyeztetve a meghívott által delegált személyek vehetnek részt rajta az online jelentkezési lap kitöltésével, a jelentkezés visszaigazolása után.


BÉT Akadémia - Professzionális Befektetői Fórum

Időpont: 2017. február 28.

Helyszín: Larus Étterem és Rendezvényközpont

Információ

 

Kérdése van? Keresse kollégánkat!

 

Elek Péter

+36 70 408 2087

elek.peter@privatbankar.hu

Akik bemutatkoznak